"NIKO NIJE ZNAO DA NOSIM POCEPANE ČARAPE" Jeleni Karleuši je na početku karijere pomogla OVA pevačica: Majka mi je imala platu DVE MARKE!

Autor:

Zabava

22.10.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnoj pevačici Jeleni Karleuši je na početku karijere pomogla starija koleginica!

"NIKO NIJE ZNAO DA NOSIM POCEPANE ČARAPE" Jeleni Karleuši je na početku karijere pomogla OVA pevačica: Majka mi je imala platu DVE MARKE!

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša

Pevačice Jelena Karleuša i Dragana Mirković godinama gaje odnos pun poštovanja. Karleuša nikada nije krila da je njen put do zvezda bio trnovit, a više puta je pričala o tome koliko joj je Dragana pomogla na početku karijere, tako što joj je pozajmila novac za prvi album.

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša

- Kada sam počinjala karijeru, sa nepunih 16 godina, bila je jako teška situacija. Balkan je goreo u ratnom plamenu, a ja sam te ’95-te snimila prvi album. Moja majka je pozajmila pare za to od Dragane Mirković. Da! Dragana Mirković mi je pozajmila pare za prvi album. I dok se moja majka hvatala za glavu kako ćemo joj vratiti 25.000 maraka, jer je u to vreme imala novinarsku platu dve marke, ja sam mučila drugu muku – nisam imala za čarape - govorila je Jelena svojevremeno i dodala:

- I kad kupim jedne, ja ih čuvam, ali džabe. Uvek sam ih nekako krpila i lepila lakom za nokte, izmišljala neke gluposti. Pojavljivala sam se na TV-u, nasmejana, puna sebe, ubeđivala i voditelje i gledaoce da sam ja, drčna klinka sa Novog Beograda, nova Madona. Niko nije znao da novobeogradska Madona ispod pozajmljene haljine krije najlon čarape ulepljene lakom. Godine su prolazile, a ja sam se namučila kao pas. Madona iz kraja postala je opštepoznata JK. Dragani sam vratila novac - otkrila je Karleuša.

Republika

Foto: Miomir Milić

Dragana Mirković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading