"TAKOZVANO KOSOVO IH KORISTI KAO NAJJAČE ORUŽJE" Jelena Karleuša progovorila o albanskim pevačicama: Finansiraju ih da promovišu tu tezu!

Autor:

Zabava

15.10.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša smatra da Dua Lipa, Rita Ora i Bibi Reksa primaju novac kako bi promovisale ideju o nezavnisnom Kosovu!

"TAKOZVANO KOSOVO IH KORISTI KAO NAJJAČE ORUŽJE" Jelena Karleuša progovorila o albanskim pevačicama: Finansiraju ih da promovišu tu tezu!

Foto: Printscreen/youtube.com/RTV Pink Official, Printscreen/https://www.youtube.com/@playmusic.original

Pevačica Jelena Karleuša večeras je gostovala u emisiji "Hit tvit" na Pink televiziji. Karleuša je, između ostalog, komentarisala pevačice koje propagiraju Kosovo i Metohiju kao nezavisnu državu, među kojima su Dua Lipa, Rita Ora, Bibi Reksa i druge, te navela da su plaćene za to.

- Samo ću dati primer, ljudi koji žive na Kosovu, kako su složni i kako podržavaju javne ličnosti koje ih promovišu. Imate Dua Lipu, Bibi Reksu, Ritu Oru... Njih finansiraju da promovišu tu tezu nezavisno Kosovo svuda po svetu. Kosovo koristi pevačice kao najjače oružje, a kada jedna pevačica rodom iz Srbije kaže da je to deo srpske teritorije, s kojim se pravom uvredi neko u Zagrebu ili Sarajevu ili na Kosovu? - rekla je besno Jelena i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jelena Karleuša

- Otkad je u Srbiji postalo sramota reći da si Srbin? Albanac navija za svoju zemlju, Bosanac za svoju, a mi kad navijamo za svoju, to je postalo čudno. Naše javne ličnosti se plaše da kažu nešto na račun naše zemlje, da je odbrane. Kad Dua Lipa kaže: "Kosovo je nezavisno", sa istim pravom ja kažem: "Kosovo je srce Srbije". Gde je ona u pravu, a ja nisam? Ko je rekao da je to sasvim normalno što ona radi, zamenjene su teze - poručila je Karleuša koja ističe da ljubav prema svojoj zemlji ne isključuje ljubav prema drugoj:

- Ja ponosno kažem da je Kosovo srce Srbije i smatram da ljubav prema svojoj zemlji ne isključuje poštovanje i ljubav prema drugoj zemlji - zaključila je Jelena Karleuša na ovu temu.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jelena Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (53)

Loading
Mila

15.10.2023 23:51

Kosovo je srbija

Dina

15.10.2023 23:51

Bravo jelena

Dina

15.10.2023 23:54

Bravo jelena

Ena

15.10.2023 23:54

Kosovo je za sve patriote deo Srbije.