"KARLEUŠA ME NE ZANIMA" Radiša Urošević promenio ploču nakon Jeleninih reči, spomenuo i njenu POKOJNU MAJKU

Autor: P. R.

Zabava

12.10.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani estradni rat se nastavlja!

"KARLEUŠA ME NE ZANIMA" Radiša Urošević promenio ploču nakon Jeleninih reči, spomenuo i njenu POKOJNU MAJKU

Foto: ATA Images/Miloš Tešić, ST/Dragan Kadić

Nakon što je u medijima buknuo estradni rat između Jelene Karleuše i Radiše Uroševića, koji je poručio svojoj koleginici da njene pesme niko ne peva nastupima, te da bi prestao da se bavi muzikom kada bi čuo da je neko počeo da ih izvodi, pevačica mu je brutalno uzvratila da je mislila da je umro. Međutim, u novom oglašavanju za medije, folker je nakon  prozivki "spustio loptu".

Naime, Urošević, po svemu sudeći, nije hteo da nastavi medijski rat sa Karleušom, te poručio da ga ona ne zanima, a usput spomenuo i njenu pokojnu majku Divnu.

Jelena Karleuša me ne zanima u životu. Ne zanima me šta ona ima da kaže. To je mlado dete. Fina je ona devojka, ja sam bio dobar sa njenom majkom Divnom. Nemam šta deci da zameram - istakao je pevač narodne muzike, prenosi Informer.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Radiša Urošević

Podsećanja radi, Jelena Karleuša našla se na udaru folk pevača Radiše Uroševića 2018. godine u  "Zvezdama Granda" kada je on na sebe preuzeo ulogu Tajanstvenog člana žirija. Naime, on je u jednom momentu poželeo ironično da pohvali pevačicu, ali je ovo izlaganje prekinula Snežana Đurišić konstatacijom da treba da priča o kandidatima jer Jelena nije pevala.

Sreća pa nije pevala - odbrusio je Urošević, a pet godina kasnije, Radiša i dalje ima isti stav, možda čak i gori, a po mišljenjima mnogih, i nikad suroviji.

Republika

Foto: ATA Images, ST/D.KADIĆ

Radiša Urošević

Nisam čuo Jelenine nove pesme, ja Jelenu ne pratim. Ne znam njene pesme, nijednu njenu pesmu nisam čuo. Ko peva njene pesme na nastupima? Ja bih voleo da čujem da je neko potražio neku njenu pesmu, ja bih odmah batalio da pevam. Niko mi to u životu nije potražio. Koje veselje može da bude sa njemom pesmom? Kakvo to veselje treba da bude? Je l' vama hit neka pesma Jelene Karleuše? Ako jeste, morate ukus da menjate - rekao je nedavno folker.

Karleuša nije ostala imuna na prozivke svog kolege, te mu se javno obratila putem drušvene mreže Instagram, poslavši mu brutalnu poruku u svom maniru da je mislila da je Urošević odavno preminuo.

Molim?! Ovaj još peva?! Ja sam mislila da je ovaj umro... Neka mu neko kaže da samo Karleušine pesme i pevaju - navela je Jelena kratko u svojoj objavi.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša Instagram story

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading