RANI RADOVI JELENE ROZGE: Isplivala istina o prošlosti popularne pevačice (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

18.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna stvar se nikada nije promenila!

RANI RADOVI JELENE ROZGE: Isplivala istina o prošlosti popularne pevačice (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Jelena Rozga

Jelena Rozga, jedna od najpopularnijih regionalnih pevačica, koja je svoju karijeru započela kao članica grupe "Magazin", a kasnije uspešno nastavila kao solo izvođačica, i dalje pleni pažnju svojom prepoznatljivom pojavom i glasom. Sa velikim brojem hitova koji su osvojili srca publike širom Balkana, Rozga ostaje jedna od najatraktivnijih pevačica na ovim prostorima.

Naime, od samog početka svoje karijere, Jelena je bila dosledna svom stilu, a to se može primetiti i u njenom fizičkom izgledu. Ona je zadržala svoju prirodnu lepotu, ističući svoje atribute na suptilan i elegantan način. Međutim, jedna stvar se nikada nije promenila - plava kosa koja je postala njen zaštitni znak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Pored muzičke karijere, Rozga se istakla i u modnom svetu, često pozirajući za poznate brendove i modne časopise. Osim toga, ona je i jedna od najtraženijih i najplaćenijih pevačica za nastupe u svojoj zemlji i regionu.

Iako je poznata javnosti već dugi niz godina, Jelena je uspela da zadrži svoju privatnost i da se ne eksponira previše u medijima. Ipak, njeni fanovi uvek sa nestrpljenjem iščekuju svaki novi projekat i koncert, a ona ih nikada ne razočara svojim talentom i harizmom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading