CEPA I UNIŠTAVA SLIKE I USPOMENE PAROVA KOJE SE RAZVODE! Uzima od 750 do 1.400 dinara da ljude reši "muka"! POSAO CVETA, JEDINI OVO RADI U CELOJ ZEMLJI! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.11.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je možda jedini posao te vrste u Kini, ali je potražnja za ovom uslogom iznenadila čak i vlasnika firme.

CEPA I UNIŠTAVA SLIKE I USPOMENE PAROVA KOJE SE RAZVODE! Uzima od 750 do 1.400 dinara da ljude reši "muka"! POSAO CVETA, JEDINI OVO RADI U CELOJ ZEMLJI! (VIDEO)

Foto: youtube.com

Kada se suočimo sa krajem jedne emotivne veze, često je teško oprostiti i zaboraviti prošlost.

Jedan od načina da se to učini je da se fotografije sa bivšim partnerom unište. 

Iako cepanje fotografija sa venčanja nakon propalog braka zvuči jednostavno, u Kini je uobičajeno ovekovečiti ih na čvrstim akrilnim platnima koja su veoma otporna na plamen. To ostavlja parove koji se razvode s opcijom bacanja slika s venčanja u smeće, što mnogi nerado čine iz straha da bi ih neko mogao prepoznati.

Međutim, u Kini postoji nova kompanija koja nudi specijalizovanu uslugu uništavanja fotografija sa venčanja.

Kompaniju je osnovao Liu iz provincije Šandong, a njihova jednostavna motivacija je zaštita privatnosti onih koji se razvode.

- Fotografije sa venčanja spadaju u kategoriju ličnih stvari , tako da postoji velika potražnja za našom uslugom - rekao je Liu za Bailu Video.


Ova kompanija nudi nekoliko opcija cena, od 7 do 14 dolara, u zavisnosti od veličine fotografija koje treba da se unište. Kada se postigne dogovor, klijent šalje fotografije u bazu u Langfangu u provinciji Šandong, gde osoblje prvo prekriva fotografije sprejom kako bi se osiguralo da se gosti ne vide, a zatim ih stavljaju u veliku mašinu za seckanje. Ceo proces se snima, a snimak se šalje klijentu kao dokaz.

Osim fotografija, ova kompanija uništava i poklone koji podsećaju na bivšeg partnera. To je možda jedini posao te vrste u Kini, ali je potražnja za ovom uslogom iznenadila čak i vlasnika firme.

S obzirom na to da druge kompanije oklevaju da čak i pokušaju da spale slike živih ljudi iz sujeverja, ovaj jednostavan i praktičan posao seckanja fotografija sa venčanja jedno je od retkih dostupnih rešenja za razvedene osobe.

Kako se uništavaju slike i pokloni, možete pogledati ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading