"TRESEM SE SVAKO JUTRO"! Srbina toliko maltretira bivša žena da ne zna šta da radi! NAJPRE GA IZBACILA IZ KUĆE, A ONDA NASTAVILA DA MU PRAVI PAKAO OD ŽIVOTA!

Autor:

Vesti

16.11.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakodnevno mi šalje poruke od ranog jutra, navodno sa nekim razlogom oko deteta. Rečeno joj je x puta da prekine da me maltretira svakodnevno oko stvari koje nisu od krucijalnog značaja, ali ona ne prestaje, kaže muškarac.

"TRESEM SE SVAKO JUTRO"! Srbina toliko maltretira bivša žena da ne zna šta da radi! NAJPRE GA IZBACILA IZ KUĆE, A ONDA NASTAVILA DA MU PRAVI PAKAO OD ŽIVOTA!

Foto: Photo by Christian Erfurt on Unsplash

Jedan Srbin zatražio je savet na internet forumu Redit kako da se izbori sa bivšom suprugom koja ga maltretira i ometa i ne dozvoljava mu da viđa dete i da bude prisutan u detetovom životu.

Ni dve nakon razvoda, situacija se nije promenila, a muškarac je odlučio da potraži pomoć od drugih korisnika interneta.


Kao što je objasnio, njegova bivša supruga ga je izbacila iz kuće odmah nakon razvoda i od tada ga konstantno maltretira, posebno kada je u pitanju viđanje deteta. Muškarac je pitao na koji način može da reši ovaj problem i kako da se izbori sa svakodnevnim maltretiranjem.

On je istakao da je par godina živeo odvojeno pre nego što su se zvanično razveli, ali da je majka deteta uvek pokušavala da ga razdvoji od deteta. Nakon pritiska centra za socijalni rad, dete je počelo da dolazi kod njega, ali su se problemi nastavili kada je počela škola.

- Dete je krenulo u prvi razred, ne dozvoljava mi da odem u školu kod učiteljice niti da pratim napredak deteta u školi, takođe, domaći radi kod majke kući, jer je dete navodno reklo da neće da radi sa tatom.

Muškarac je istakao da ga bivša supruga svakodnevno kontaktira i da mu šalje poruke, zbog čega ne može da se koncentriše na posao.

- Svakodnevno mi šalje poruke od ranog jutra, navodno sa nekim razlogom oko deteta. Rečeno joj je x puta da prekine da me maltretira svakodnevno oko stvari koje nisu od krucijalnog značaja, ali ona ne prestaje. Svako jutro pre 8 ujutru meni stigne poruka. X puta sam je zamolio da me ne maltretira, pogotovo ne od ranog jutra, jer se bukvalno tresem kad vidim poruku, ne želim da ulazim u bilo kakvu konverzaciju sa njom - kaže on i moli za savet.

- Živim sam, ne želim kontakt sa bivšom, želim da učestvujem u dečijem životu, plaćam alimentaciju na vreme, vodim dete svuda, i ništa joj ne fali sa mnom. Trudim se maksimalno. Ima li neko neki savet, kako se izboriti sa svakodnevnim maltretiranjem? - napisao je on i navodi kako mu bivša non-stop prebacuje da glumi žrtvu i da to radi zato što je još uvek voli što on negira.

Pored brojnih saveta koje je dobio na forumu, neki korisnici su mu predložili da potraži pomoć od policije, socijalnog centra ili drugih institucija. Međutim, neki su mu dali i lične savete, ističući da je važno da ima dobar odnos sa majkom deteta kako bi normalno funkcionisao u odnosu sa detetom. Savetovali su mu da bude strpljiv i da sačeka da dete poraste i samoinicijativno želi da provodi vreme sa njim.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading