MOJU PORUKU NIJE STIGAO DA PROČITA, ALI ĆE JE PONETI SA SOBOM! Lauševa prijateljica ne može da prihvati da ga više nema, ove reči KIDAJU DUŠU!

Autor:

Zabava

16.11.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merima Isaković poslala Lauševiću poruku koju on nije stigao da pročita.

MOJU PORUKU NIJE STIGAO DA PROČITA, ALI ĆE JE PONETI SA SOBOM! Lauševa prijateljica ne može da prihvati da ga više nema, ove reči KIDAJU DUŠU!

Foto: Printscreen/linkedin, e-stock

Koleginica i najbolja prijateljica iz mladosti Žarka Lauševića, Merima Isaković, teško je podnela vest da je njen prijatelj preminuo. Kako je sama istakla, ona je spremala jedan prilog posvećen Laušu, a odnosio se na to da on pobedi opaku bolest, ali to se očigledno nije desilo, niti je on stigao da ga vidi.

Republika

Foto: prinstkrin/jutjub

Merima Isaković

Naime, Merima je u poruci navela da je trenutno preplavljena tugom i da nije u mogućnosti da priča o svemu što se dogodilo. Kako nam je rekla, ona je na "Tupčov" broj, kako mu je tepala, poslala srceparajuću poruku punu emocija i sećanja na njihovo dugogodišnje prijateljstvo.

Republika

Foto: E-Stock

Žarko Laušević

Spremila sam da podignem na Jutjub nešto prelepo kao podršku Tupču/Žarku, mom divnom drugu…da ozdravi… i trebalo je sutra da osvane na Jutjubu… - poručila je za Telegraf Merima u poruci.

Ona je zatim poslala i tekstualnu poruku, koja je, kako kaže, poslala na Žarkov broj, a istu Vam prenosimo u celosti.

- Evo poslala sam sada na Tupčov broj :

- Mili Tupčo moj,

Neka ti se pozlate puti oproštajem.

Ljubavlju prema životu koji tamo možeš obgrliti. Iza oblaka. Čednošću duše snevane. Gde te ništa više ne boli i ne sputava. Gde možeš vaspostaviti ono biće koje je u tebi davno lepotom začeto. Pa zaustavljeno.

Sada hodi lakim korakom u dugo snevanu slobodu.

Neka te mili Gospod u ime Hristovo blagoslovom zaodene i nežno sebi u naručje primi. S ljubavlju. Amin

… a znam da mu već dugo nije dostupan …

Sada nema ograničenja, pa će tu moju poruku dušom primiti!

Inače, Merima i Žarko bili su više od prijatelja, ali nikada u ljubavnom smilu, već ljudskom i prijateljskom. Kada je uhapšen, ona je sela u avion i otišla je da ga vidi. Istog trenutka.

Republika

Foto: Printscreen/youtube/Klasik TV

Merima Isaković

- Moj Vladica je razumeo. Moj muž Vladica koji je bio i ostao moj čovek, moj romantični muškarac koga sam najviše volela. I sada kada ga više nema. Vladica je znao da je priroda odnosa Tupča i Tupča bespolna. Dan posle kobne noći, kada se desila tragedija u kojoj je Žarko Laušević pucnjem nehotice ugasio živote dva mladića u Podgorici, Vladica mi je to javio. Došao je u pozorište. „Lepi“, tako me je zvao, „desilo se nešto strašno. Jesi li čula?“ Odvezao me je odmah na aerodrom i odletela sam za Podgoricu, pa u zatvor u Spužu. Tupčo je doveden u sobu sa dugačkim stolom za kojim sedimo njegov drug Ljuba Dapčević i ja okruženi tmurnim stražarima - ispričala je jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading