"NEMOJ, MOLIM TE..."! Beograđanka naletela na bivšeg muža u prodavnici i on joj priredio neverovatnu scenu! EVO ŠTA JOJ SE DOGODILO!

Autor:

Vesti

13.11.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon razvoda, mnogi se suočavaju sa različitim emocijama i teško je održati prijateljski odnos sa bivšim partnerom. Međutim, Lorena i njen bivši suprug su pokazala da je to moguće i da je to najbolje za obe strane, posebno kada postoje deca uključena u ovu situaciju.

"NEMOJ, MOLIM TE..."! Beograđanka naletela na bivšeg muža u prodavnici i on joj priredio neverovatnu scenu! EVO ŠTA JOJ SE DOGODILO!

Foto: Shutterstock

Lorena iz Beograda je nedavno podelila na svom Tviter profilu svoje iskustvo susreta sa bivšim suprugom u marketu. Ova Beograđanka je pravi primer da odnosi između bivših supružnika ne moraju uvek biti napeti i zaoštreni, već da mogu biti prijateljski i puni poštovanja.
 

 

Nakon razvoda, mnogi se suočavaju sa različitim emocijama i teško je održati prijateljski odnos sa bivšim partnerom. Međutim, Lorena i njen bivši suprug su pokazala da je to moguće i da je to najbolje za obe strane, posebno kada postoje deca uključena u ovu situaciju.


Kada je srela svog bivšeg supruga u marketu, bila je iznenađena njegovim gestom. On je odlučio da plati sve što je kupila, iako je ona to odbijala. 

Pre toga pričali su o rođendanu njihovog sina i kako će proslaviti uz roštilj i tortu. 

Ovakav odnos između bivših supružnika zaista je za divljenje. Njih dvoje su pokazali da poštovanje jedno prema drugom ne mora nestati kada nestane ljubav. Ovo je pravi znak da se radi o razumnim i zrelim ljudima.

Mnogi koji su se susreli sa ovim tvitom Lorene složili su se sa njom i pohvalili njihov odnos. Zbog toga je ovaj događaj postao viralan i pokazao da su ovakvi odnosi iako ređi, mogući i vredni za divljenje.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading