JEZIV PAD VODITELJKE U PROGRAMU UŽIVO: Prosula se kao zvečka, zamalo dobila ozbiljnu POVREDU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Katić doživela peh u emisiji!

JEZIV PAD VODITELJKE U PROGRAMU UŽIVO: Prosula se kao zvečka, zamalo dobila ozbiljnu POVREDU! (VIDEO)

Foto: instagram.com/nikadnijekasno

Voditeljka Dragana Katić nekoliko dana nakon snimanja emisije "Nikad nije kasno" doživela je nezgodu koja ju je zadobila lake povrede. Kao pravi profesionalac, Dragana se uprkos povredama vratila na scenu i nastavila sa radnim zadatkom. Ova situacija pokazala je koliko je težak posao voditelja i koliko se često suočavaju sa izazovima na snimanjima.

Draganinu nezgodu na snimanju emisije primetili su samo bliski saradnici i prijatelji, jer je ona odlučila da ne privlači nepotrebnu pažnju na svoju povredu. Međutim, kada se vratila na scenu, nije mogla da sakrije da joj je zglob izvrnut, a na kolenu se stvorio i hematom. Ipak, to nije bilo dovoljno da je spreči da nastavi sa poslom koji voli.

Republika

Foto: instagram.com/nikadnijekasno

Dragana Katić

Dragana je istakla da su ljudi često pogrešno informisani o poslu voditelja i da misle da je sve sjaj i glamur, dok ne shvate koliko je teško i zahtevno snimanje jedne emisije. Osim što moraju da se suočavaju sa različitim izazovima, voditelji moraju da budu spremni da se brzo prilagode i da svoj posao obavljaju na visokom nivou, bez obzira na eventualne nezgode.

 

 


Srećom, Dragana se oporavlja od lakših povreda i njen profesionalizam i posvećenost poslu su još jednom potvrđeni. Kao voditeljka popularne emisije, ona je svesna da je odgovorna za kvalitet i uspeh svake epizode, te se trudi da sve nezgode i poteškoće koje se pojave na putu do finalnog proizvoda prevaziđe sa osmehom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading