"NISAM DOŠAO DA SE SLIKAM SA MAJKOM" Sin Zlate Petrović o INCIDENTU sa punoletstva Đanijeve ćerke!

Autor:

Zabava

08.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Jovan Pejić se pokajao zbog drame koju je imao sa majkom!

"NISAM DOŠAO DA SE SLIKAM SA MAJKOM" Sin Zlate Petrović o INCIDENTU sa punoletstva Đanijeve ćerke!

Foto: M.M./ATAImages

Sinoć je na punoletstvu ćerke Radiše Trajkovića Đanija došlo do manjeg incidenta između Zlate Petrović i njenog sina Jovana Pejića, koji je zaurlao na svoju majku jer nije želeo da se slika, kako ne bi pokisao. "Ajde bre, ako hoćeš ti idi pa se slikaj! Kako ovde svi da stanemo. Ti idi, pa stani i kisni", urlao je Pejić, dok je svim prisutnima bilo neprijatno, kao i Zlati.

Mladi Jovan se pokajao zbog svog ponašanja i oglasio nakon drame.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Zlata Petrović, Jovan Pejić i njegova devojka

- Ja sam sada tek ustao, bilo je prelepo na veselju, ostali smo do kasno i veselili se. Ja sam bio malo neraspoložen samo kad sam tek došao, zato i jesam malo burno odreagovao za to slikanje. Moja majka voli da se slika, a volim i ja, stvarno nikada to nije bio problem, samo juče nisam bio raspoložen za to. Ja Đanijevu ćerku znam od pelena i došao sam na veselje zato, a ne da bih se slikao sa mojom mamom i devojkom - započeo je Jovan, pa dodao da između njih dvoje često dolazi do sukoba mišljenja:

- Mi se i svađamo i volimo, naravno da se često raspravljamo, kao svaki majka i sin. Moja devojka je bila tu, kao što ste videli i ona nije imala ništa protiv slikanja. Mi smo posle stvarno uživali, pevali smo i pili, svi smo se zajedno vratili kući i legli da spavamo, kao i obično - poručio je on za "Blic".

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Zlata Petrović i Jovan Pejić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading