VELIKA EMOCIJA I SUZE ŠAMPIONA EVROPE MAJDOVA: Srbija je večna dok su joj deca verna!

Autor:

Sport

08.11.2023

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvala Gospodu na svemu, poručio je Nemanja.

VELIKA EMOCIJA I SUZE ŠAMPIONA EVROPE MAJDOVA: Srbija je večna dok su joj deca verna!

Foto: Džudo savez Srbije

Majdov sa zlatom oko vrata

Srpski džudista Nemanja Majdov osvojio je trofej šampiona Evrope nedavno u francuskom Monpeljeu (do 90 kg). Posle bronze i srebra, ove godine na Evropskom prvenstvu za seniore na grudima Zvezdinog džudiste zasijala je i zlatna medalja, a sada se emotivnom porukom oglasio i na tviteru.

- Srbija je večna, dok su joj deca verna. Bože pravde - Monpelje 2023. Pre šest godina sam postao prvak sveta, sada sam postao prvak Evrope. U mom sportu, status prvaka Evrope i sveta je ogroman, a nije baš toliko čest. Hvala Gospodu na svemu - napisao je Majdov.

 

 

Majdova je put do zlata vodio kroz mnogo teških borbi. U grupnoj fazi takmičenja, Srbin je prvo savladao Belgijanca Karela Fubera, a zatim i Nemca Johana Lenca. U četvrtfinalu je bio bolji od iskusnog Kristijana Tota iz Italije, dok je u polufinalu savladao Slovenca Mihaela Žganka. U finalu ga je čekao težak okršaj protiv Gruzijca Laše Bekaurija, ali je Majdov uspeo da se izbori za pobedu i zlatnu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading