VIŠE SAM GLEDAO U NEBO, NEGO TEREN: Mirko Kodić se rasuo u komade na stadionu, ovaj prizor kida dušu!

Autor:

Zabava

08.11.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harmonikaš je na stadion došao s prijateljem s kojim se ranije dogovorio da prati meč, a on nam je otkrio kako se ponašao na tribinama.

VIŠE SAM GLEDAO U NEBO, NEGO TEREN: Mirko Kodić se rasuo u komade na stadionu, ovaj prizor kida dušu!

Foto: Republika.rs, Starsport

 

Harmonikaš Mirko Kodić pojavio se u utorak uveče na stadionu Crvene zvezde da bi bodrio delije, a sve u čast nedavno preminulog sina Aleksandra, koji je bio njihov član i vatreni navijač crveno-belih. Muzičar se s prijateljem dogovorio da dođe na meč, pa je izbegavao da daje bilo kakve izjave za okupljene medije, ali nam je njegov drug otkrio da nije bilo šanse da ovu utakmicu propusti, kao i da je tokom meča više gledao u nebo, nego u dešavanja na terenu.


- Aleksandar je bio vatreni navijač Crvene zvezde, što se kaže, Zvezda mu je bila u krvi. Ponosio se Zvezdom, kao i svi mi, između ostalog. Zajedno smo išli na sve utakmice, dogovor je bio i sada da svi zajedno gledamo Zvezdu u Ligi šampiona, sve je bilo ugovoreno, osim da njega više nema. Nismo se dogovarali da nas napusti zauvek. Alek je bio veran drug, od reči, što se kaže, ovo nas je zateklo - počeo je Kodićev prijatelj, pa je dalje objasnio koliko je Kodić sve emotivno doživeo:

Foto: ST/Nemanja Pančić, facebook

Mirko Kodić

 


- Mirku je sve ovo mnogo značilo. Videlo se da je utakmicu emotivno doživeo. Držao se dobro, ali smo videli da je odsutan. Rekao mi je pre nego što je meč počeo: "Zbog mog Aleksandra sam došao da gledam meč. Znam koliko bi sve ovo njemu značilo", pa mi je zahvalio što sam krenuo s njim. Primetio sam da je baš bio odsutan, ali to je normalno.

Čovek je pre nekoliko dana sahranio sina. Kako da bude! Više je gledao u nebo nego u to šta se dešava na terenu. Bilo je i nama to sve emotivno, ali smo bili jaki zbog njega. Ne ide da plačemo i da ga rastužujemo. Samo Mirko zna kako mu je.

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Mirko Kodić

 

Inače, kako je portal Republika prvi pisao, nedavno su na pomenu, pored porodice preminulog Aleksandra, na groblje na Lešće, gde je Kodićev sin sahranjen, došli i navijači, koji su pored spomenika ostavili posvetu u crveno-belim bojama. Kodić je tada ljubio spomen-ploču sina, pa je zahvalio zvezdašima koji su došli na prvu subotu.


Podsećamo, Mirkov sin Aleksandar se pred smrt žalio na bolove u stomaku, a preminuo je iznenada u snu 28. oktobra. 


Božinovska: Mirko je jak, dobro se drži


Koleginica i prijateljica Mirka Kodića Goca Božinovska kaže da uvek ima knedlu u grlu kad se seti da je harmonikaš izgubio sina, ali vidi da se dobro drži uprkos velikom bolu.


- Mnogo me je sve to potreslo, nisam mogla da verujem kad su mi javili šta se desilo. Bila sam na sahrani sa Zlatom Petrović, bilo je baš teško. Vidim da se Mirko dobro drži, ali bol za sinom nikad neće proći. Čovek samo nauči da se nosi s tim stvarima, ali uvek je bol tu. To što je otišao na utakmicu je normalno. Znam koliko je njegov naslednik voleo Zvezdu, sasvim je u redu da ode. Možda mu je tako i lakše. I tamo ga je verovatno sve podsećalo na Aleksandra - rekla je Goca za naš list.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Goca Božinovska

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading