MLADENOVIĆKA UNAJMILA LJUDE DA JE ČUVAJU! Pevačica nema mira ni nakon SKANDALA, uhvatila je paranija da je PRATE

Autor: P. R.

Zabava

03.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović i dalje prolazi kroz pakao zbog bivšeg dečka!

MLADENOVIĆKA UNAJMILA LJUDE DA JE ČUVAJU! Pevačica nema mira ni nakon SKANDALA, uhvatila je paranija da je PRATE

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock

Drama u životu Aleksandre Mladenović, kada joj je njen sada već bivši dečko Stefan Čečar pretio samoubistvom, nastavlja se. Iako je on dobio zabranu prilaska pevačici i nalog da napusti Srbiju, folkerka je i dalje duboko uplašena, te je rešila da unajmi ljude koji će je čuvati u svako doba dana i noći.

- Jako se plaši da ostane sama, trenutno su kod nje roditelji, ali ne može da ih opterećuje. I oni imaju svoj život, kao i njeni prijatelji koji žele da joj pomognu. Rešila je da unajmi dva momka koji će na smenu biti pred njenom zgradom i pratiti je gde god da ide. Pod velikim je stresom i u konstantnom strahu, stalno gleda snimke sa video nadzora jer se plaši da ovaj odnekud ne iskoči. Plaši se da ode sama do prodavnice, noću ne može da spava iako pije lekove za smirenje. Ona je žrtva jednog ozbiljnog manipulatora i prevaranta. Slagao je sve o svojoj prošlost, o tome kada je rođen, koje mu je zanimanje, varao je sa kim je stigao. Na kraju su do nje došle priče i da navodno voli muškarce, da je radio kao žigolo u Dubajiu, da je tukao svoje bivše devojke, ali ona to ne želi da proverava - kaže Aleksandrina bliska prijateljica, a pevačica i sama priznaje da se baš loše oseća.

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr,

Aleksandra Mladenović i Stefan Čečar

- Ima zabranu prilaska. Ne sme da mi priđe, ne sme da me kontaktira, ne sme da me zove, i to je to. Ne želim da ga vidim u svojoj blizini, zagorčao mi je život. Upropastio me je. Gledala sam na video snimku kako je hteo da se ubija, kako je ovo-ono. Imam traume od toga. Neuračunljiv je, ne znam šta bi mogao da mi uradi - nedavno je priznala Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading