ALEKSANDRA MLADENOVIĆ UHVAĆENA NA DELU! Nakon agonije sa dečkom, pevačica našla UTEHU u njemu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

03.11.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen osmeh sve govori!

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ UHVAĆENA NA DELU! Nakon agonije sa dečkom, pevačica našla UTEHU u njemu! (FOTO)

Foto: E-stock

Aleksandra Mladenović

Pevačica Aleksandra Mladenović prošla je kroz pakao zbog svog bivšeg dečka, kojeg je prijavila zbog pretnji ubistvom i samoubistvom. Međutim, nedavno je iznenadila mnoge svojom novom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Aleksandra je nedavno istakla da nije imala sreće na polju ljubavi i da je u svojim prethodnim vezama doživela mnoge neprijatne situacije koje su je duboko pogodile. Ipak, postoji jedna svetla tačka u njenim emotivnim iskustvima - njen bivši partner i kolega, Uroš Živković.

Republika

Foto: instagram.com/aleksandra_mladenovic_

Aleksandra Mladenović i Uroš Živković

Iako njihova ljubavna veza nije uspela, Aleksandra i Uroš su ostali pravi prijatelji do današnjeg dana. Oboje su zajedno započeli svoje karijere kada su bili na početku svojih muzičkih puteva, a ta veza se očigledno pretvorila u duboko prijateljstvo koje su očuvali iako su se razišli kao par. Ovaj potez iznenadio je mnoge, ali istovremeno pokazao Aleksandrinu zrelost i spremnost da neguje pozitivne odnose sa osobama iz svog prošlog života, čak i ako veza nije uspela.

Podsećanja radi, Aleksandra Mladenović je otvoreno govorila o svom bivšem dečku kojeg je nedavno prijavila policiji.

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Aleksandra Mladenović i Stefan Čečar

Predivan je bio tokom veze nismo imali nikakvih problema, samo sam naprasno došla do saznanja i svega i teško mi je da pričam o tome uznemirim nisam spremna. Ne bih pričala, on ima zabranu prilaska neka tako i ostane. Nije obrisao slike ali dobro to je njegova stvar - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading