"SAMO JE PREBACIO U JEDNOM TRENUTKU..." Alarmantna ispovest Aleksandre Mladenović o BIVŠEM DEČKU, nastao MUK uživo u emisiji!

Autor: P .R.

Zabava

31.10.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno oglašavanje Aleksandre Mladenović o skandalu sa bivšem dečkom, Stefanom Čečarom!

"SAMO JE PREBACIO U JEDNOM TRENUTKU..." Alarmantna ispovest Aleksandre Mladenović o BIVŠEM DEČKU, nastao MUK uživo u emisiji!

Foto: printscreen/RTV Pink

Nakon što je pevačica Aleksandra Mladenović prijavila svog bivšeg dečka, Stefana Čečara, zbog uznemiravanja i pretnji, javnost je ostala zapanjena, a sada je u emisiji "Amidži šou" otkrila šok detalje nakon što se strasti malo stišale.

- Znaš šta, sve su ljudi pročitali... Žao mi je što se sve tako desilo, teška je tema i ne bih da na ovom skandalu gradim karijeru, već isključivo na svojim pesmama. Mogu da kažem da je on bio predivan prema meni u početku, nemam da kažem nijednu lošu reč za njega i njegovo ponašanje u početku, zaista. Naprasno se sve desilo, samo je prebacio u jednom trenutku i pokazao svoje pravo lice... Moj savet svim devojkama jeste da dobro otvore oči - istakla je Mladenovićeva, te nastavila:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aleksandra Mladenović

- Ja sam emotivna devojka, mislim da bi svaka devojka pala na njegove manire. Ne pravdam se, ali ovako nešto može da se desi bilo kome. Imam jednu vrstu traume i još uvek me sve drži, veliki stres... Trebaće mi vremena da sve ovo zaboravim. Teško mi je da pričam o svemu ovome, nisam dobro! Njemu želim sve najbolje, nisam znala da ima takve probleme kakve ima. Hvala Bogu, sve je u redu, i nadam se da će tako da ostane. Nismo u kontaku, ne čujemo se. Naučila sam lekciju za ceo život - kazala je pevačica u emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aleksandra Mladenović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading