ČEČAR PRATI SVAKI MLADENOVIĆKIN KORAK: Neće joj biti dobro kad bude videla koji SNIMAK je objavio!

Autor:

Zabava

01.11.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović ne može da se otarasi svog bivšeg dečka kog je prijavila policiji!

ČEČAR PRATI SVAKI MLADENOVIĆKIN KORAK: Neće joj biti dobro kad bude videla koji SNIMAK je objavio!

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr,

Stefan Čečar, bivši dečko Aleksandre Mladenović, ne prestaje da prati svaki njen korak, iako je dobio zabranu prilaska i naloh da hitno napusti Srbiju. Stefan je sinoć pratio Aleksandrino gostovanje u emisiji "Amidži šou", što je podelio sa svojim pratiocima.

Naime, on ju je usnimio dok je pevala i stavio tri emotikona koji označavaju aplauz.

Republika

Foto: Instagram.com

Čečar snimao Aleksandrino gostovanje

Podsetimo, Aleksandra je kod Ognjena ispričala kako je upoznala Stefana i šta se sve desilo da je morala da reaguje policija.

- Joj, sve ste pročitali, ali žao mi je što se sve tako desilo. Malo je teška tema, i kad si me pozvao u emisiju, ja sam ti rekla da meni ovi skandali zaista ne trebaju, i da ja želim da gradim karijeru zahvaljujući pesmama. Bio je predivan prema meni u početku, nemam da kažem ni jednu lošu reč za njega, kakav je bio na početku odnosa. To se tako naprasno desilo. Samo je u jednom trenutku prebacio i pokazao svoje pravo lice. Apelujem javno svim devojkama da obrate pažnju. Takođe, moram demantovati da smo se upoznali putem društvenih mreža, to nije istina. To nije ni važno, važno je samo da devojke otvore oči prilikom upoznavanja, svako može da se folira neko vreme. Treba vremena da mi se sve slegne, ja ne želim da pričam više o tome, još uvek nisam dobro - rekla je Mladenovićka u emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr, TV Pink/printscreen

Aleksandra i Stefan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading