MLADENOVIĆKIN BIVŠI POKUŠAO DA UPADNE KOD PRIJE: Pevačicu hteo da napravi LJUBOMORNOM sa njenom SUPARNICOM!

Autor:

Zabava

31.10.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Čečar hteo da napravi Aleksandru Mladenović ljubomornom, obezbeđenje reagovalo!

MLADENOVIĆKIN BIVŠI POKUŠAO DA UPADNE KOD PRIJE: Pevačicu hteo da napravi LJUBOMORNOM sa njenom SUPARNICOM!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages, Instagram.com

Bivši dečko Aleksandre Mladenović, Stefan Čečar, navodno je pokušao da dođe do Aleksandre Prijović posle njenog prvog koncerta u Sarajevu, piše "Kurir". On je izgleda pokušao da se približi Priji, kako bi Aleksandru napravio ljubomornom, jer njih dve godinama nisu u dobrom odnosu. Ipak mu je plan propa, jer mu obezbeđenje nije dalo ni da priđe pevačici u bekstejdžu.

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr,

Stefan Čečar i Aleksandra Mladenović

- Stefan je bio na Aleksandrinom prvom koncertu u Sarajevu. To nije ni krio, snimao je sve i kačio na Instagram. Nekoliko dana pre toga snimao se i dok vozi automobil uz njenu pesmu "Devet života", a kako se poverio prijateljima, to je sve namerno radio kako bi iznervirao Aleksandru, koja nije u dobrim odnosima s Prijom. Iako ga je svuda blokirala, znao je da će neko to da vidi i da će joj pokazati. Kad se koncert završio, on je krenuo ka bekstejdžu kako bi pokušao da se fotografiše sa Aleksandrom i kako bi brže-bolje sve stavio na svoje društvene mreže. Nekako je uspeo da se probije do samog ulaza, ali ga je tu obezbeđenje zaustavilo i tražilo propusnicu. Kako je nije imao, rekli su mu da unutra može da uđe samo kao član tima ili organizacije, te su mu rekli da se odmah skloni odatle. Nije mu bilo pravo, glasno je negodovao, ali se odmah uputio ka izlazu - otkrio je izvor za "Kurir".

Republika

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović u Zetri

Podsetimo, kako je Aleksandra Mladenović izjavila, on joj je napravio pakao od života - pretio joj je da će se ubiti i proganjao ju je. Njemu je zabranjeno da uđe u Srbiju do 24. oktobra 2024. godine. 

Nakon što je otišao iz Sarajeva, Stefan se uputio u Crnu Goru, u manastir Ostrog. On je u ovu svetinju otišao kako bi se pomolio da mu se Aleksandra vrati i da opet budu zajedno, što pevačici ne pada na pamet. Kako saznajemo, Stefan je prespavao napolju ispred manastira, te je ubeđen da će mu to pomoći da se pomiri sa Mladenovićkom, koja je još pod stresom i u šoku zbog svega što joj je nedavno priredio.

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Stefan Čečar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading