URGENTNO OGLAŠAVANJE ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: Pevačica nakon skandala sa DEČKOM javno objavila poruku koja SEČE POPUT ŽILETA (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

31.10.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Mladenović se obratila javnosti, pa usput potkačila i bivšeg dečka!

URGENTNO OGLAŠAVANJE ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: Pevačica nakon skandala sa DEČKOM javno objavila poruku koja SEČE POPUT ŽILETA (FOTO)

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr,

Nakon što je pevačica Aleksandra Mladenović prijavila svog bivšeg dečka, Stefana Čečara, zbog uznemiravanja i pretnji, javnost je ostala zapanjena, a ona se sada oglasila nakon što su se strasti malo stišale, te priznala da ju je jeziva situacija samo ojačala.

Naime, brojne javne ličnosti i fanovi su stali na njenu stranu i pružili joj podršku u ovim teškim trenucima, a Aleksandra se javno zahvalila svima na ovoj ljubavi i podršci koju su joj pružili, te poručila da je odlučna da nastavi dalje i da ostvari nove pobede.

- Lekcija, nikad poraz! Hvala vam svima od srca za svu ljubav i podršku koju mi pružate, nisam ni znala koliko sam voljena dok se neke ružne stvari nisu desile. Idemo dalje u nove pobede! Volim vas - napisala je pevačica u opisu objave.

 

 

Podsećamo, pevačica je prijavila bivšeg dečka za uznemiravanje i pretnje, nakon čega je javno otkrila kroz kakvu golgotu je prošla.

- Objavljivao je fotke i snimke na Instagramu. Nisam planirala da se bavim ovakvim stvarima. Planirala sam samo da se skloni iz mog života, ali očigledno to nije bilo moguće. Bili smo zajedno dva meseca. Tri dana mi je pretio samoubistvom, zvao me je na video gde mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom. Našle smo ga pio je neke tablete i imao je pištolj kod sebe hteo je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu. Čak sam mu našla i lekara. Treći put je danas hteo da se obesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima - istakla je pevačica, dok je Stefan rekao kako mu je žao zbog cele situacije i da se oni mnogo vole.

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Aleksandra Mladenović i Stefan Čečar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nele

01.11.2023 16:53

Posle 2 meseca se smrtno zaljubio... E moj dečko... Prestani sa vinjak bensedin terapijom i doći će to na mesto XD