DŽEJEVA ĆERKA RAZOČARANA U HUSA: "Nismo u kontaktu, izbegava me"

Autor:

Zabava

27.10.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ramadanovski potvrdila je glasine da je Alijević ignoriše, te istakla da su se samo nekoliko puta čuli i videli. Kako kaže, film o tati jedva čeka da vidi, ali ima tremu jer uopšte nije bila upućena u ceo projekat.

DŽEJEVA ĆERKA RAZOČARANA U HUSA: "Nismo u kontaktu, izbegava me"

Foto: printscreen/TVPink

Film "Nedelja", koji je snimljen po životu muzičke legende Džeja Ramadanovskog, završen je još letos i uskoro će se naći u bioskopima, a pre nekoliko dana objavljen je prvi trejler. Uoči premijere, isplivavaju razni detalji odnosa između ekipe koja je radila na filmu i porodice Ramadanovski, pa je tako otkriveno da Husein Alijević Husa izbegava Džejovu ćerku, što je ona i potvrdila za medije. Naime, Džejova mlađa ćerka Marija priznaje da ima veliku tremu i da s nestrpljenjem iščekuje da vidi priču o ocu na filmskom platnu. Ona je priznala da Husa, koji tumači Džejov lik, nije tražio njenu pomoć da bi što verodostojnije ušao u ulogu, a sudeći po njenim rečima, čak je i zaobilazi u širokom luku.

 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Husein Husa Alijević tumači Džeja Ramadanovskog u filmu "Nedelja"

 

- Nije mi tražio savet, nismo u kontaktu, nekoliko puta smo se samo čuli, videli. Ne mogu ja da mu kažem šta da radi, ali osećam kao da me izbegava - rekla je Marija za Svet na ovu temu, pa se osvrnula na to što cela porodica s uzbuđenjem čeka da vidi ekranizaciju Džejove životne priče s obzirom na to da niko od njegovih najbližih nije bio uključen u projekat, pa, samim tim, i ne zna kako je njegov život opisan:


- Ne bih sada da pričam o tome, ima još vremena, ali, iskreno da vam kažem, imam tremu. Nisam previše upućena, ali Mića (Miodrag Sovtić, prim. aut.), njegov prijatelj je uključen, pa verujem da će sve biti super. Nema potrebe da se previše raspitujem, znaju njegovi prijatelji koji su proveli život s njim sigurno sve bolje od mene.


U filmu o Džeju, kog tumači Husa, angažovana je ozbiljna glumačka ekipa od Marka Janketića, Stefana Vukića, Alekseja Bjelogrlića, Alena Selimija, Ane Pindović, do Zlatana Vidovića, Maše Đorđević, Milice Janevski, Nele Mihajlović i drugih.


Milica Janevski oživela Marinu!

Republika

Foto: Republika.rs

Milica Janevsksi odmah je skrenula pažnju svojom ulogom

 

U prvom trejleru prikazan je mali deo onoga što će biti prikazano u filmu "Nedelja". Pored Huse, koji glumi Džeja, već pri prvom pojavljivanju privukla je veliku pažnju Milica Janevski, koja tumači lik Marine Tucaković. Ona je promenila Ramadanovskom život iz korena, pa je njena uloga jedna od ključnih i u filmu.
- Jedan od najupečatljivijih momenata u pevačevom životu, pa tako i u filmu, jeste Džejov sudbonosni susret s Marinom Tucaković i njenim suprugom Aleksandrom Radulovićem Futom - otkriva izvor.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading