OTKRIVENE NOVE INFORMACIJE O ĆERKI JOVANA MEMEDOVIĆA: Uhvaćena u AKCIJI javno, procurili privatni kadrovi!

Autor:

Zabava

27.10.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Memedović šokirala pratioce na Instagramu!

OTKRIVENE NOVE INFORMACIJE O ĆERKI JOVANA MEMEDOVIĆA: Uhvaćena u AKCIJI javno, procurili privatni kadrovi!

Foto: printscreen-rts1

Ćerka poznatog voditelja Jovana Memedovića, Maša Memedović, šokirala je javnost svojim nekonvencionalnim pristupom modi. Dok se naslednici poznatih lica obično hvale luksuznim brendovima i otmenim načinom života, Maša je odlučila da krene drugačijim putem. Ona aktivno promoviše kupovinu i upotrebu polovne garderobe, što je prava retkost u visokom društvu.

Republika

Foto: Printskrin

Jovan Memedović

 


Na svom Instagram profilu, Maša redovno deli svoje unikatne komade koje je ulovila u "second hendu" radnjama. Poslednja fotografija koju je objavila izazvala je veliku pažnju. Na njoj se vide prelepe čizme koje je Maša pronašla upravo u second hendu. U opisu fotografije, ona je napisala:

- Iskopala sam ih u second hendu upravo.

Foto: Instagram.com

Maša Memedović Instagram

 

Ovaj potez je iznenadio mnoge, budući da se deca poznatih lica obično ne bave ovakvim stvarima.

Maša sebe smatra ekspertom za "sekn hend" i ponosno promoviše ovaj način kupovine. Ona je svesna da je polovna garderoba ekološki prihvatljivija opcija i da je mnogo povoljnija za novčanik. Ovom gestu, ona šalje snažnu poruku mladima da ne moraju slediti trendove i trošiti ogromne sume novca da bi izgledali dobro.

 


Maša Memedović je pravi primer hrabrosti i autentičnosti u svetu poznatih. Njena ljubav prema polovnoj garderobi i promocija održivog načina života svakako će inspirisati mnoge mlade ljude da razmisle o svojim potrošačkim navikama. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nenad

27.10.2023 14:59

Svaka cast Masi za gest. Pisete gore , kao o nekom visokom drustvu. Pa to je svet bolesnika, snobova, lopova o prevaranata . Uprosceno " olos" . Drugo covek uspesan ne pokazuje sta ima , vec cime se bavi . Eto ja sam imao priliku da se upoznam sa ruskim naucnikom koji je multi milioner , i ima cak 11 Omega satova , ima Ademar Pikeov sat , koji vredi najmanje pola miliona evra , ali ne nosi nijedan . Satove je uglavnom dobijao i to je to. A neki skorojevic bi zivot dao da ima makar neki najeftiniji ROLEX , da bi se pokazao Steta , zaista . Masi naklon do poda za ponasanje . Tako to obicno bude kada u bolesnom drustvu kakvo je nase , neko normalan , odudara .

spontani

27.10.2023 21:19

Maša u svetu poznatih 😂 ... a poznata jer joj je otac poznat