NIKOLINA KOVAČ SA ĆERKOM ISPOŠTOVALA PORODIČNU TRADICIJU: Pogledajte gde je pevačica sa naslednicom otišla na Svetu Petku!

Autor:

Zabava

27.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco portala Republika zatekao je danas Nikolinu Kovač sa ćerkom u crkvi Svete Ružice.

NIKOLINA KOVAČ SA ĆERKOM ISPOŠTOVALA PORODIČNU TRADICIJU: Pogledajte gde je pevačica sa naslednicom otišla na Svetu Petku!

Foto: Republika.rs, ATA Images/Antonio Ahel

Nekadašja učesnica popularnog šoua „Zvezde Granda“ Nikolina Kovač od kako se pojavila na sceni važi za jednu od najlepših, ali i najprirodnijih pevačica.Iako je od tada prošla čak jedna decenija, čini se da se Nikolina nije ni malo promenila iako je u međuvremenu postala i majka dvoje dece.

Papraco našeg portala danas je zatekao Nikolu sa ćerkom ispred crkve Svete Ružice na Kalamegdanu. Pevačica je na Svetu Petku odlučila da sa ćerkom poseti crkvu u centru grada. 

Nikolina je pogidla ćerku dok su se pele uz stepenice, kako bi što pre prošle kroz gužvu koja se danas tamo napravila. Posle su nastavile da šetaju i uživaju u današnjem toplom oktobarskom danu. 

Inače, pevačica Nikolina Kovać i pevač Saša Kapor važe za jedan od najskladnijih brakova na estradi, iako se s vremena na vreme pojave spekulacije o njihovom mogućem razvodu. Pevačica, koja je svom kolegi rodila ćerku i sina, istakla je jednom prilikom da je ove priče najviše nerviraju.

Mi se uvek pojavljujemo zajedno, bolje se razumemo, ta je prednost. Meni je muka više od priče o razvodu. Nedavno je izašao ponovo taj isti članak, to je vest koja se ponavlja deset godina. Ne daj Bože da se to desi, mi ćemo to reći javno, transparentno, jer smo javne ličnosti. Oni koji su javne ličnosti imaju tu vrstu obaveze. Imam utisak da nema ništa zanimljivo kod mene pa me samo o tome pitaju.  Imali smo manje lepe trenutke, ali to u svakom odnosu postoje, nigde nije idelano, svuda postoje manje lepi trenuci. Ja sam rekla kad su me pitali, ali verovatno zbog toga što sam pričala da smo imali neku vrstu krize, sad me to stalno pitaju - govorila je jednom prilikom Nikolina u emisiji "Premijera - Vikend specijal". 

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolina Kovač i Saša Kapor

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading