EVA RAS UHVAĆENA SA 40 MLAĐIM PEVAČEM: Procurio kućni video, koji je sve zaprepastio!

Autor:

Zabava

27.10.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras uhvaćena u akciji sa mlađim pevačem!

EVA RAS UHVAĆENA SA 40 MLAĐIM PEVAČEM: Procurio kućni video, koji je sve zaprepastio!

Foto: Youtube.com printscreen

Poznati pevač Bojan Tomović, koji je nedavno otvoreno progovorio o svom bipolarnom poremećaju, ponovo se vratio iz medijske ilegale! Nakon višegodišnje pauze, Tomović je odlučio da se vrati na scenu i objavio je novu pesmu koja je već privukla veliku pažnju javnosti. Ali to nije sve, u spotu za pomenutu pesmu se našla i legendarna glumica Eva Ras, koja je otkrila kako je došlo do saradnje.

- Otkad sam ostarila, ko god me zove, sve idem da radim. Imam spot i sa Mirom Škorić. Bojan me je pozvao dva-tri dana pre snimanja. Bilo je sve u redu, a otkad sam ostarila, ni u šta se ne mešam. Mislim da bolest ne treba da bude tabu tema, mnogi smatraju da je pisanje romana lekovito, a ja ne mislim - izjavila je Eva Ras za Kurir.

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojan Tomović

 


Eva je takođe istakla da je bila veoma zadovoljna saradnjom sa Tomovićem, ali i da je doživela jedan neočekivanu događaj na snimanju spota.

"To smo uradili za nekoliko sati i na kraju je pukla guma na autu, pa sam peške došla kući. Ali sam bila srećna, jer sam se lepo prošetala i upila sunčev zrak i bilo mi je mnogo lepo", ispričala je glumica.

Podsetimo, Bojan Tomović nedavno je javno progovorio o svom bipolarnom poremećaju i iznenadio mnoge svojom hrabrošću. Pevač je ispričao da je od detinjstva bio prisiljen da se leči, ali da terapiju često nije redovno uzimao.

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojan Tomović Ispovesti

 


- Ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo da se nađe u stanju koje ja imam. Odmalena sam u bolnicama, na terapijama i nema promene kad je lečenje u pitanju. Moje stanje je takvo da ide od najgore depresije i crnila do najveće euforije. Kad uzimam lekove, ponašam se kao biljka, a kad ih ne uzimam, stanje je još gore. U suštini, terapiju ne smem da preskačem, ali se i to dešavalo, radio sam to na svoju ruku - priznao je Tomović.

On je takođe opisao kako je izgledao njegov najgori period borbe sa bolešću.

- Bilo je dana kad sam samo ležao u krevetu i razmišljao o tome da bi najbolje bilo da se ne probudim. Eto do koje mere idu te crne misli. Ne može to da zamisli zdrava osoba. Depresija je nešto na šta se čovek nikada ne navikne. Nema šta nisam probao, a evo sada sam otišao na privatnu kliniku da vidim kakva će situacija tu da bude. Plaća se, naravno, imao sam neki štek koji sam dao za to i iznosi nekoliko hiljada evra. Znam za mnoge pevače koji su tu dolazili, ali o tome ćute. Naravno, ne bih da drukam bilo koga, ipak je to privatna stvar - otkrio je Tomović.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading