AMERI PRIZNALI GREŠKU! Jokić dobio javno IZVINJENJE!

Autor:

Sport

27.10.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš Denver Nagetsa se našao u centru pažnje.

AMERI PRIZNALI GREŠKU! Jokić dobio javno IZVINJENJE!

Foto: Tanjug

Srpski centar Nikola Jokić

Američki novinar Nik Rajt važio je ranije za velikog kritičara Nikole Jokića, međutim, partije u prošlosezonskom izdanju NBA, kao i na početku novog ciklusa naterale su ga da "okrene ćurak".

Rajt je, podsetimo, tokom čitave prošle godine dosta komentarisao dvostrukog MVP najjače lige na svetu, naglašavajući da Jokić ne zaslužuje da dobije epitet legende.

Međutim, premijerna utakmica na otvaranju nove sezone između Denvera i Los Anđelesa, naterala ga je da promeni mišljenje.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Lebron Džejms

Inače, "Džoker" je i u meču protiv Lebrona Džejmsa izdominirao, što je bio razlog da Nik je javno prizna da je Somborac, ipak, legenda.

- Javno se izvinjavam Jokiću, i to sam uradio posle finala sa Majamijem, ali i sada. Definitivno je ušao u grupu košarkaša koji zaslužuju najveće poštovanje. Moje mišljenje je bilo da je jako dobar igrač, ali da nisam siguran da li zaslužuju da dobije epitet legende. Pogrešio sam, on je istinska legenda NBA. Očigledno da su ljudi videli bolje od mene celu situaciju vezano za Nikolu - priznao je Rajt.

Amerikanac se dotakao i teme ko je najbolji po njemu u eri, posle Lebrona Džejmsa.  

- Moj kriterijum po čemu gledam su sledeća, prsten, ispadanje na startu plej-of. MVP trofeji, što se tiče Jokića, on spada u taj kriterijum i definitivno jedan je od najboljih svih vremena - istakao je Nik Rajt. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading