"JEDINI SAM PACIJENT, KOJI JE PLAKAO ŠTO IZLAZI IZ LUDNICE!" Bojan Tomović tužan napustio psihijatrijsku bolnicu, plaši se onoga što ga ČEKA!

Autor: D.L. / M.I.

Zabava

01.10.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Tomović priznaje da se napokon oseća dobro, ali i da nije srećan zbog napuštanja psihijatrijske bolnice.

"JEDINI SAM PACIJENT, KOJI JE PLAKAO ŠTO IZLAZI IZ LUDNICE!" Bojan Tomović tužan napustio psihijatrijsku bolnicu, plaši se onoga što ga ČEKA!

Foto: Republika

Bojan Tomović

Pevač Bojan Tomović kaže da mu je u nekim situacijama, tokom borbe s bipolarnim poremećajem do te mere bilo teško da je sanjao o tome da legne u krevet i više nikad se ne probudi.

Pevač je ponovo bio hospitalizovan, a kako i sam izjavljuje za Republiku, verovatno je jedini pacijent, koji je plakao zato što napušta psihijatrijsku bolnicu:

Republika

Foto: Republika

Bojan Tomović

 

- Upravo sam izašao iz psihijatrijske bolnice i beskrajno sam tužan, jer se vraćam među nepregledane. Vraćam se tamo gde sam se razboleo ,a kažu da ne možeš ozdraviti u sredini u kojoj si oboleo. Ovo mi je treća hospitalizaija i desilo mi se ono "Treća sreća" . Napokon sam bolje psihički, svaki dan ,12 dana zaredom su mi strujom protresli mozak, ne bi li pokrenuli hormon sreće i tako ublazili hroničnu, bipolarnu depresiju. Ja sam, kažu, jedini pacijent koji je plakao kad je izlazio iz ludnice, jer znam gde se vraćam, a tamo sam svoj među svojima. Niko te ne osuđuje, ne vređa i ne ponižava, svi imamo razumevanja jedni za druge ,tako da će mi faliti moji cimeri koji su zapravo psihički ranjeni ljudi, a nikako agresivni ludaci kao što mnogi misle na ovom Balkanu - rekao je Bojan za Republiku.

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojan Tomović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading