TOMOVIĆ SE DANIMA NALAZI U BOLNICI: Oglasio se i otkrio zbog čega je HOSPITALIZOVAN!

Autor:

Zabava

22.09.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se pevač Bojan Tomović i otkrio zbog čega je hospitalizovan!

TOMOVIĆ SE DANIMA NALAZI U BOLNICI: Oglasio se i otkrio zbog čega je HOSPITALIZOVAN!

Foto: youtube.com/Bojan Tomovic VIPPER

Bojan Tomović

Pevač Bojan Tomović se hitno oglasio nakon saznanja da je hospitalizovan zgog naglog pogoršanja stanja. Kako je otkrio, vratila mu se depresija i u bolnici se nalazi već nekoliko dana.

- Vratila se depresija, pa sam se sam se sam prijavio na elektromagnetnu stimulaciju mozga, jer kad vise ne pomažu antidepresivi onda sa blagom strujom pokušavaju da izazovu hormon sreće jer je bipolarni poremećaj hormonski disbalans mozga. Vec par dana sam u bolnici i nadam se da će uskoro biti bolje i da cu uskoro izaći - poručio je Tomović za "Telegraf".

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Bojan Tomović

Pevač Bojan Tomović bio je jedan od najpopularnijih izvođača 2000. godina, a publika ga je zavolela zbog hitova "Na distanci", "Plava motorola", "Nokia", "Jugić", "Sanja, Sanja" i mnogih drugih. Ipak, iako su mu mnogi predviđali ozbiljnu muzičku karijeru, u jednom momentu on je život promenio iz korena. Naime, Tomović je tokom poslednjih godina ređao skandale, ali i javnost šokirao izjavama. Jedna od njih je bila da je bivšu ženu prevario sa njenim bratom od strica.

On je kasnije iznenadio javnost otkrivši da boluje od bipolarnog poremećaja i da ima velike probleme.

- Bipolarni poremećaj - hronična, doživotna bolest i nažalost sa najvećim brojem samoubistava. Zato su i terapija i lekovi doživotni, tako da je borba svakodnevna. Nekad je mesecima baš teško, jedva ustanem iz kreveta, a onda odjednom, ona ničim izazvana euforija, pa ne spavam noćima, odvrnem muziku u pet, šest ujutru... Budem presrećan i tako u krug do nove minus faze ili barem do remisije, ali ona mi se retko dešava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading