BIVŠA ZADRUGARKA NIJE IMALA ODNOSE 10 GODINA: Preživela pravu GOLGOTU, postala BESKUĆNIK, a majka joj UMRLA na rukama

Autor:

Zabava

18.10.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Životna priča Tanje Jovićević nikog ne ostavlja ravnodušnim.

BIVŠA ZADRUGARKA NIJE IMALA ODNOSE 10 GODINA: Preživela pravu GOLGOTU, postala BESKUĆNIK, a majka joj UMRLA na rukama

Foto: republika.rs

Bivša zadrugarka i frontmenka grupe "Oktobar 1984" Tanja Jovićević je jednom prilikom priznala da je postala beskućnica, pa javnost šokirala priznanjem da čitavu deceniju nije imala odnose. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tanja Jovićević

Naime,Tanja je ispričala jezive detalje o svom životu, te istakla da i dalje čeka "savršenog" muškarca kojem će se predati. 

- Tu sam jer nemam gde da idem. Zvao me je i Bane Đokić i ponudio mi smeštaj, ali meni ne treba smeštaj na noć ili dve, meni treba trajno stambeno rešenje. I sama ne znam ni gde ću ni šta ću, razumite me, nije mi lako - pričala je Jovićevićeva i dodala:

- Doživela sam izdaju, doživela sam odbačenost, poniženje, uvrede potpuno nezasluženo, kad je zasluženo prihvatam. 10 godina ništa, apstinencija totalna. Tako je kako je, nije se pojavio onaj pravi. Ne znam da li će, ali ja strpljivo čekam.

Pevačica je u svojoj potresnoj ispovesti otkrila jezive detalje, koje će vam naterati suze na oči.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tanja Jovićević

- Moja golgota kako je počela... Ja sam jedinica, a ta rodbina, uvek sam bila crna ovca, bez dokaza sam osuđivana i bila sam na točkovima dok je život išao pored mene. Moj otac je poklonio stan mojoj sestri od tetke, ali sam tada ostala bez doma, ne beskućnik, nego bez doma. Nisam imala ni pasoš, da bih putovala negde. On je bio jako bolestan, a razveli su se kad sam ja imala 13 godina, a sve su to krili od mene. Da sam mogla da uzmem neki deo toga, ne bih mogla. Nastavlja se život na točkovima, a ja sam više bila muško nego žensko, jer sam stalno radila. Stalno me je osuđivao što nije kod mene u bendu, ali prosto, mi smo kolege i nema šanse, prosto izbegavala sam to - rekla je Tanja,pa otkrila da joj je majka umrla na rukama:

Republika

Foto: republika.rs

Tanja Jovićević

- Tri godine smo mi ćutali, mislim nije patetika, ali ja se vratim sa turneje i zateknem ćutanje, odbijanje svega. Meni majka umire na rukama, eksplodiralo joj je srce. Da mi je neko dao bilo kakav savet, nemoj tim putem, nego meni niko nije ništa rekao. Kad je mama umrla, jedne zime, bila sam očajna i ostala sam sama. Rodbina se razbežala, kao da sam neki čudak. Desila se neka misterija u njihovim glavama, oni kažu, se*s, droga i rokenrol, a ja od toga ništa nisam konzumirala. Srećem jednu svoju poznanicu, oskudno obučenu sa troje dece, izašla je iz sigurne kuće. Kliknulo mi je, rekla sam joj da dođe da živi kod mene, deca su bila mala. Kad je došla u moj stan bila je totalno istraumirana. Preživela je pakao, a tada kreće moj privatni pakao. Stižu računi, ja u bendu, šaljem novac, ali se ništa ne dešava. Na kraju svega se ispostavi da je dug ogroman. Na kraju ne znam gde je novac završio, nije bilo ni novca ni jednog računa. Ona je sve vreme imala roditelje koji su je zvali da dođe, a ona je meni rekla da ih nema. Advokatica me savetuje da prodam stan ispod cene na aukciji. Zahvalna sam joj, jer mi je pomogla kad su mi izvršitelji kucali na vrata. Smognem snage da nastavim dalje

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading