ZBOG OVOGA SE ESTRADI DRMA TLO POD NOGAMA! Maja Nikolić žestoko zapretila kolegama, najavila im HAOS!

Autor:

Zabava

18.10.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić se obratila estradi, pa objasnila šta im sprema.

ZBOG OVOGA SE ESTRADI DRMA TLO POD NOGAMA! Maja Nikolić žestoko zapretila kolegama, najavila im HAOS!

Foto: Printscreen/KURIR TELEVIZIJA

Maja Nikolić

Pevačica Maja Nikolić najavila je da će na proleće izdati novi album, kojim će pokoriti celu estradu. Kako je i sama rekla, planira da napravi nekoliko koncerata, ubeđena je da više ništa nećše biti isto, te da će mnogim pevačicama da zada glavobolju.

- Nakon što izbacim novi album, planiram da zakažem nekoliko koncerata zaredom. Za najviše dve godine zakazujem Arenu. Svašta se danas naziva muzikom, svako može da peva, ali je došlo vreme za prave stvari - rekla je Maja za Star.

Republika

Foto: Youtube.com/Maja Nikolic

Maja Nikolić

 

Ona dodaje i da je Aleksandra Prijović trenutno najveća zvezda, ali da njoj nije konkurencija, jer ima svoj pravac i stil, te da će na novom albumu imati hitove, koje će pevati svi.

Da podsetimo, ona se na "veliku scenu" vratila novim hitom "Naftalin", a mnogi smatraju da je upravo ovakva pesma bila neophodna pevačici, sa čim se i sama složila.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Maja Nikolić

 

- Dragi moji, obećala sam vam veliki hit i vraćam se konačno sa dobrim pesmama samo zbog vas - napisala je pevačica i predstavila novi hit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading