"SVAKE SEZONE NOVI OBLIK TELA": Kajli Džener prošetala "RUPU" umesto struka, ovo je NEVIĐENO (FOTO)

Autor:

Lifestyle

18.10.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok neki fanovi tvrde da Kajli Džener nikada nije izgledala "normalnije", mnogi nisu u saglasnosti.

"SVAKE SEZONE NOVI OBLIK TELA": Kajli Džener prošetala "RUPU" umesto struka, ovo je NEVIĐENO (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Kajli Džener

Kajli Džener objavila je fotografije na Instagramu kako bi reklamirala svoje proizvode za šminkanje. Ono što su prvo primetili njeni fanovi je i njen mnogo prirodniji fizički izgled. Naime, zvezda serije "U korak sa Kardašijanima" kako mnogi tvrde izgleda nikada normalnije, odnosno ono što je verovatno želela da istakne je prirodno našminkano lice.

Lice joj blista, a sa minimalno šminke učinila je pravu čaroliju. Gotovo neprimetna senka, malo maskare i nežan ruž učinili su pravo čaroliju na njenom licu. Kajli zaista izgleda nikada bolje! Ipak, kada je reč o telu mnogi nisu u saglasnosti da je potpuno prirodna.

Foto: Instagram/kyliejenner

Komentari na račun Kajli Džener

Zato, neki ne misle da se "vratila" prirodnom izgledu već suprotno! Veruje se da od meseca do meseca drastično menja svoj fizički izgled, a komentari su različiti. Od onih koji je hvale, pa sve do kritika koji se ne zaustavljaju.

 

 

Sa tim, bili su u saglasnosti i brojni fanovi koji su oduševljeno pisali ispod njenih fotografija:

"Kajli više liči na Merlin Monro nego Kim u onoj haljini", "Zapanjujuća si", "Kakvo je ovo ponašanje Kajli, mislio sam da si skromna", "Predivna si", "Oblik tvog tela menja se svake sezone", "Previše si mršava", "Zašto objavljuješ ove čudne fotografije", pisali su u komentarima ispod fotografija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading