KAJLI DŽENER PROMENILA SINU IME: Zvao se VUK, a onda je shvatila zašto to nije dobar izbor - sada nosi "vazdušasto" ime

Autor: N.J.

Lifestyle

27.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kajli Džener promenila je sinu ime.

KAJLI DŽENER PROMENILA SINU IME: Zvao se VUK, a onda je shvatila zašto to nije dobar izbor - sada nosi "vazdušasto" ime

Foto: Profiemedia

Kajli

Sinu Kajli Džener zvanično je 22. juna promenjeno ime, prenosi "Dejli mejl". Ona je još u januru zvanično obavestila javnost da će ime njenog sina biti promenjeno. Bivši partner Travis Skot i ona nazvali su ga Vuk Žak Vebster, ali su zaključili da mu to ime ne pristaje. 16 meseci nakon rođenja promenili su ime u Er, a izvor je rekao da to znači "Božji lav", li brojni korisnici društvenih mreža ime poistovećuju sa "vazduhom", pošto se isti na engleskom piše "air".

Kajli je samo mesec dana nakon njegovog rođenja otkrila fanovima da se neće više zvati Vulf.

- Jednostavno se nismo osećali kao da je to on. Samo sam htela podeliti jer stalno čujem to ime svuda - rekla je tada Kajli.

Foto: Profimedia

Kajli u crnom kompletu

U martu ove godine oni su podneli dokumenta za promenu imena, ali je trebalo oko tri meseca da se proces završi. Takođe, odlučili su da odbace srednje ime Žak, ali nisu rekli da li će umesto toga na red doći neko drugo. To je pomalo iznenađujuće, jer je srednje ime bilo simbol detetove povezanosti sa ocem. Pravi ime repera (Travisa) je Žak Berman Vebster.

Inače, kako stvari stoje Kajli i Travis više se neće miriti, a  zvanično su raskinuli u januaru ove godine. Razlog je neslaganje o načinu vaspitavanja dece, jer dok je ona fokusirana na decu i posao, Travis voli da se zabavlja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading