MIA JE BILA U VEZI SA NAJBOGATIJIM ROMOM: Kada vidite šta sve poseduje raspametićete se, a za krah veze okrivila njih! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

14.06.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili su u vezi dve godine, ali nisu mogli da izdrže pritisak.

MIA JE BILA U VEZI SA NAJBOGATIJIM ROMOM: Kada vidite šta sve poseduje raspametićete se, a za krah veze okrivila njih! (FOTO)

Foto: Instagram/mialindasully_

Mia u kupaćem

Britanski biznismen romskog porekla Alfi Best ima sina Alfija Juniora i ćerku Elizabetu. Ova porodica obogatila se izgradnjom rezidencijalnih naselja za penzionere, a samo prošle godine zaradili su 32 miliona funti.

Mia Sili otkrila je detalje veze sa Alfijem Juniorom kog smo do sada često mogli da vidimo u javnosti, a njihova veza trajala je od 2018. do 2020. godine. Šminkerka kaže da je bio izuzetno stidljiv kada su se upoznali. 

Znali su se preko prijatelja, ali u Marbelji počela je njihova romansa. Ona je šminkala, a on je imao neverovatnu svotu novca, te se hvalio kako je sa 17 godina kupio sopstvenu kamp prikolicu za 550. 000 funti. Mia tvrdi da nije novac taj koji ju je privukao, već njegova ličnost. Kada su je primetili sa njim, ponudili su joj da bude TV lice, te su se zajedno često snimali. 

Foto: Instagram/mialindasully_

Mia na plaži

Objasnila je da je medijski pritisak zapravo razdvojio od Alfija.

- Da, biti na TV - u kao par bio je jedan od razloga zašto smo se rastali. Biti TV par bilo je teško, ali ne žalim. Singl zvezde dobile su više pažnje. Njima je bilo lakše nego paru. To je značilo da smo bili pod velikim pritiskom da se borimo, a to je stresno. Nekada smo se privatno svađali, ali je moralo da izgleda kao da se volimo na setu što je bilo teško. Ako bismo imali svađu na televiziji onda bi to pokvarilo posle situaciju kod kuće. Alfi je bio divan, ali ja sam previše. Želim karijeru i imam planove za više poslova i više TV emisija. Shvatili smo da nismo baš skladni. Bila sam otvorena i imala sam puno sponzorskih ugovora. Alfi je dobijao istu pažnju, a nas je vuklo u različitim smerovima. Znam da bi mi ponudio poslovne savete da sam ga pitala, takvi bi svi bivši trebalo da budu.

Foto: Instagram

Mia i Alfi dok su bili zajedno

-  Cilj nam je bio da ne budemo ljuti jedno na drugo. Što se tiče ponovnog zabavljanja, ne - kaže i objašnjava da je čula kako je prešao u islam zbog čega joj je posebno drago.

- Ako je to ono što želi onda ga podržavam sto odsto. Znam da me on podržava u svemu što radim - rekla je za "Sun".

Njene emisije počele su da se emituju od septembra i sada je usredsređena na svoj vlastiti brend odeće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading