"POSLE TEBE SRCE NISAM USPELA DA RESETUJEM!" Veliki povratak Maje Nikolić AUTOBIOGRAFSKIM HITOM, evo kome je posvećena nova pesma!

Autor:

Zabava

09.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić se vratila na scenu posle 25 godina pauze, publika u transu!

"POSLE TEBE SRCE NISAM USPELA DA RESETUJEM!" Veliki povratak Maje Nikolić AUTOBIOGRAFSKIM HITOM, evo kome je posvećena nova pesma!

Foto: Youtube.com/Maja Nikolic

Srpska pop pevačica, Maja Nikolić, poznata je po raskošnom glasu i britkom jeziku, a publiku je stekla zbog mnogobrojnih hitova, ali i zato što godinama važi za nekog ko se ne libi da kaže ono što zaista misli, zbog čega godinama izaziva burne reakcije.

Ona se na "veliku scenu" vratila novim hitom "Naftalin", a mnogi smatraju da je upravo ovakva pesma bila neophodna pevačici, sa čim se i sama složila.

- Dragi moji, obećala sam vam veliki hit i vraćam se konačno sa dobrim pesmama samo zbog vas - napisala je pevačica i predstavila novi hit.

Iako se u pesmi provlače i psovke, što je mnoge iznenadilo, pevačici neprestano stižu pohvale na račun nove pesme, a čini se da je zaista vredelo čekati.

- "Srušila sam svetski rekord, samu sebe koliko psujem, posle tebe srce nisam uspela da resetujem, uspela je valjda neka do sad da te pripitomi, a ja svakom novom služi da o mene živce slomi" - glase stihovi nove pesme Maje Nikolić.

Republika

Foto: Youtube.com/Maja Nikolic

Maja Nikolić

- Pesma je autobiografska, sedeli smo i pričali, međutim, pesma je posvećena ne samo mom životu i kako sam prošla u ljubavi, nego mislim da se i sve žene pronalaze u ovim stihovima. Rale je preslikao moju emociju, period mog života koji sam prolazila, obećala sam svojoj publici megahit, publika je pozitivno iznenađena, jer sam se konačno vratila, nakon 25 godina! Bilo je jako hladno, trebalo je da snimam u tankoj haljini, ja sam bukvalno, dok su snimali, smrzla, na kraju sam plakala i od emocija i od hladnoće, ali sam izdržala - rekla je Maja za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading