MOJE STUDENTKINJE, ALI I STUDENTI SU ŽRTVE ZLOSTAVLJANJA! Glumica šokirala priznanjem, pa otkrila sve detalje MUČENJA!

Autor:

Zabava

18.10.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Karanović progovorila o sek*ualnom zlostavljanju.

MOJE STUDENTKINJE, ALI I STUDENTI SU ŽRTVE ZLOSTAVLJANJA! Glumica šokirala priznanjem, pa otkrila sve detalje MUČENJA!

Foto: ATA Images

Mirjana Karanović

Glumica Mirjana Karanović progovorila o borbi protiv sek*ualnog nasilja, pa priznala da li se ona tokom karijere ili neko njoj neko blizak susreo sa tim.

Naime, glumica je rekla da zna da su mnoge njene studentkinje, alii studentu, bili ili su još uvek žrtve zlostavljanja i to na razne načine.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirjana Karanović

- Kada sam bila početnik, mlada glumica, imala sam sreću, ali susretala sam se sa raznim vidovimja manipulacije. Nisam nikad bila fizički zlostavljana niti ucenjivana, valda što sam imala sreću da se još na početku karijere pozicioniram kao karakterna glumica. Ali znam da su mnoge moje studentkinje, pa i studenti, bili i još uvek si žrtve zlostavljanja, i to na razne načine, neki seksualno zlastavljanja i ucenjivanja - rekla je Mirjana za Story i dodala da o ovome neprestano treba govoriti:

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Mirjana Karanović

- O tome se danas mnogo priča i trebaće vremena svima da prihvate neka nova pravila u kojima se ne podrazumeva da ako si na nekom višem položaju, tu  moć možeš da demonstriraš ucenjujući i gradeći situaciju u kojoj možeš da dobiješšta god želiš pomoću moći. Sada je važno o tome govoriti, iako su ljudi danas nervozni, i dosta im je toga, i misle da je to previše. I misle da bi trebalo da sevratimo na staro, na to neko divno vreme, u kom smo svi ćutali i pravili se da je sve u redu. Nije u redu i trebalo bi to đubrište raščistiti, što je više moguće. 

Glumica je osim ovoga otkrila i kako se bori protiv negativnih situacija u životu, pa priznala da joj je nekada baš teško.

Republika

Foto: instagram.com/mirjanakaranovic

Mirjana Karanović uživa na moru

- Za borbu protiv loših stvari koje vam se dešavaju u žiotu, mi8slim da bi trebalo uraditi najtežu stvar. Kada padnete, morate da naterate sebe da ustanete i da krenete, iako, možda u tom trenutku, ne znate gde biste. Ne znate ni gde ćete završiti, ni kako će se dsve dešavati dalje u životu i šta će biti u budućnosti, da li će vas neko pregaziti i kad ustanete i krenete ili ćete stići negde gde je mnogo bolje. Život je to. Često završiš n adnu, ali radi se o tvojoj odluci i nečemu što možeš' da menjaš. Svaki čovek ima mogućnost da menja svoj život, da odluči da li će ostati na dnu ili će napraviti prvi korak - rekla je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading