"ANICA LAZIĆ NIJE GLUMICA I NIJE ZAVRŠILA FAKULTET" Ljiljana Blagojević razotkirila novu DEVOJKU Lazara Ristovskog

Autor:

Zabava

11.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku buru u javnosti izazvao je Lazar Ristovski kada je obelodanio da je u vezi sa Anicom Lazić.

"ANICA LAZIĆ NIJE GLUMICA I NIJE ZAVRŠILA FAKULTET" Ljiljana Blagojević razotkirila novu DEVOJKU Lazara Ristovskog

Foto: Youtube.com printscreen

Javnost ne prestaje da bruji o novoj devojci  Lazara Ristovskog (71), Anici Lazić koja je 39 godina mlađa od popularnog glumca. I dok se Ristovski hvali novom devojkom i postavlja njihove zajedničke fotografije na društvene mreže, njegova koleginica, glumica Ljiljana Blagojević dala je svoj sud o njihovoj vezi.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram-anicalazicofficial

Lazar Ristovski sa novom devojkom Anicom Lazić

Naime, Ljiljani se očigledno nije doplao to što Ristovski radi sa skoro četiri decenije mlađom devojkom, koja se hvali da je glumica, pa im je po kratkom postupku odbrusila. Nakon što je jedan korisnik objavio njihovu fotografiju i napisao "Glumac Lazar Ristovski sa devojkom glumicom Anicom Lazić", reagovala je i Ljiljana:

Nije glumica. Gluma joj je hobi - napisala je ona, a potom se oglasila za medije i prokomentarisala šta je htela time da kaže:

Nisam mislila ništa loše. Samo sam napisala da nije završila Fakultet Dramskih Umetnosti. Nisam želela nikoga da nipodaštavam, pogotovo ne mlado stvorenje. Samo sam msilila na to da je završila drugi fakultet i da nije glumica.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Lazar Ristovski

Inače, otkako se  Lazar razveo nagađalo se sa kim je u vezi. Brak dug 42 godine je srušen, a svi su se pitali zbog koga. Glumac tvrdi da je u novu ljubav uplovio kasnije posle razvoda,  a veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić je glavna tema javnosti. Prva njihova fotografija srušila je Instagram. Osim što je objavio fotografiju sa Anicom glumac je za domaće medije potvrdio da je srećan u novoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading