OVO JE MAJKA MINE NAUMOVIĆ: Amidžićeva tašta završila najteži fakultet sa čistom DESETKOM, a izgleda kao milion dolara (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

27.09.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao preslikane!

OVO JE MAJKA MINE NAUMOVIĆ: Amidžićeva tašta završila najteži fakultet sa čistom DESETKOM, a izgleda kao milion dolara (FOTO)

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović nedavno su objavili da čekaju bebu. Par je već zakazao venčanje, a javnost je sada imala priliku da po prvi put upozna Amidžićevu buduća taštu.

Naime, Minina majka, Zora Naumović, veoma je atraktivna dama, a inače je doktorka interne medicine i može se primetiti da ona i mlada voditeljka dosta liče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

U biografiji Minine majke stoji da je završila Medicinski fakultet u Novom Sadu 1983. godine, kao jedan od najboljih studenata sa prosečnom ocenom 9,66. Osam godina nakon osnovnih studija, Zora je završila i specijalizaciju iz interne medicine sa ocenom 10, kao i magistarske studije iz kadriologija na istom fakultetu. Ministarstvo zdravlja joj je dodelilo zvanje primarijusa.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina Naumović sa majkom

Podsetimo, Voditelj Ognjen Amidžić govorio je nedavno o Mininoj trudnoći.

Povod je divan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej. Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba - rekao je Ognjen nedavno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mecloud

27.09.2023 09:29

Ali zato Amidzic svojom fizickom i duhovnom ruznocom zagadjuje okolinu cak i kroz ekran!

Majka

27.09.2023 14:27

Jeste li srećni? Jeste! E da biste vi bili srečni jedna žena i jedno dete su bili nesrećni. Možete li tako hladno preći preko toga i biti srećni? Ja vam se divim ako možete a naročito tom matorom mazgovu.