IZBO CIMERA U STUDENJAKU ZBOG KLIME?! Novi detalji zločina: Uzeo kuhinjski nož nakon svađe!

Autor:

Hronika

27.09.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. G. T. O. (25) student iz Gvineje Bisalo koji je, juče dva sata nakon ponoći u Studenskom domu u Beogradu, kuhinjskim nožem izbo državljanina Kraljevine Esvatini (23) danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog pokušaja ubistva.

IZBO CIMERA U STUDENJAKU ZBOG KLIME?! Novi detalji zločina: Uzeo kuhinjski nož nakon svađe!

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Nož

Kako se saznaje, on je cimera napao u sobi i to nakon kraće svađe oko klima uređaja.

Povređeni je kolima Hitne pomoći primljen u bolnicu u Zemunu gde su mu konstatovane ubodne rane u stomak i ruku i nalazi se u teškom stanju.

Kao smo i ranije pisali, policija je našla nož kojim je student pokušao da ubije cimera u sobi studentskog doma.

MUP o napadu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Novi Beograd, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su D. G. T. O. (25), državljanina Republike Gvineje Bisao, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

Sumnja se da je on juče oko 2.25 časova u jednom studentskom domu nožem ubo dvadesettrogodišnjeg državljanina Kraljevine Esvatini koji je  povredama zbrinut u Kliničko-bolničkom centru Zemun.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, piše Telegraf.

Istragu je vodilo Treće osnovno javno tužilaštvo, ali je nakon saznanja da je reč o teškim povredma preuzelo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading