NEĆE VIŠE DA BUDE GRADSKA RIBA: Indira Radić se vratila na selo - pozirala bez trunke šminke, spremila DOMAĆINSKI RUČAK!

Autor:

Zabava

25.09.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indira Radić provodi dane na selu, daleko od gradske gužve!

NEĆE VIŠE DA BUDE GRADSKA RIBA: Indira Radić se vratila na selo - pozirala bez trunke šminke, spremila DOMAĆINSKI RUČAK!

Foto: Instagram/indira

Indira

Popularna folkerka Indira Radić rođena je u Dragalovcima, mesto u blizini Doboja i uvek rado poseti svoj kraj u Bosni i Hercegovini. U Dragalovcima je živela kod roditelja dok nije završila srednju školu, a potom se preselila u Zagreb, gde se zaposlila u bolnici.

Poslednjih desetak godina nije toliko dolazila u Dragalovce, a danas ove nedelje je nostalgija učinila svoje, pa se je tako Indira provela vikend na selu, čiju lokaciju nije otkrila.

Republika

Foto: Instagram.com

Indira Radić na selu

Spremali su gulaš ispod trema, a potom uživali u ovom specijalitetu. Kad je krenula kiša, Indira je obišla imanje, živinu, a potom ušla u kuću i pokazala pravu domaćinsku atmosferu.

Pevačica je nekoliko puta pustila glas i digla atmosferu. Ona se dugo nije pojavljivala u javnosti, a nedavno je odlučila da se vrati na medijsku scenu.

- Smatram da sam dovoljno rekla za sve godine, toliko sam bila na sceni i poželela sam da sve što imam da kažem, kažem na društvenim mrežama, toga ne manjka. Jako je lako sačuvati intimu, sve je do ličnosti. Svi čuvamo stvari za sebe i to je samo obostrano razumevanje - priča Indira i dodaje:

- Srećna sam što sam rođena kada je muzika bila puna života i emocija, odnos među ljudima je bio lepši i zdraviji. Poštujem novo vreme i treba ići u korak sa trendovima, ali ne po svaku cenu, da ja menjam stil nikako. Radim intezivno na novom albumu, želim da prati sve što sam do sada radila u karijeri. Dok to ne budem uradila, neću ga pustiti u etar - rekla je Indira, prenosi "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading