PRVI KORACI SLOBINOG SINA! Mali Damjan napunio sedam meseci, ponosna majka Jelena podelila POSEBAN TRENUTAK! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.09.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Jelene i Slobe Radanovića uči da hoda, pevačeva supruga podelila dirljiv trenutak sa svojim pratiocima!

PRVI KORACI SLOBINOG SINA! Mali Damjan napunio sedam meseci, ponosna majka Jelena podelila POSEBAN TRENUTAK! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Sloba i Jelena

Popularni folker Sloba Radanović se, pored brojnih obaveza, trudi da što više vremena provodi sa svojim naslednikom Damjanom. Jelena Radanović i Sloba važe za jedan od najskladnijih parova na estradi i redovno dele svoje aktivnosti na društvenoj mreži Instagram.

Damjan je pre nekoliko dana napunio sedam meseci, a danas već pokušava da hoda i napravi prve korake. Jelena je objavila malog Damjana koji hoda u dubku, a objava je oduševila njene pratioce.

Republika

Foto: Instagram.com

Damjan Radanović uči da hoda

Ona je nedavno pričala i o iskustvu sa sinom, kojeg je dobila u prvom braku, a koji ima autizam.

- Moj sin puni devet godina u decembru, borimo se šest i po godina, naš život izgleda normalno. Posumnjala sam oko drugog rođendana na bolest, primetila sam da se čudno ponaša. Radio je neke stvari koje moj prvi sin nije radio. On je imao mlataranje rukicama, izgubio je kontakt očima, nije reagovao na ime, komande. Jeo je zemlju, lizao stakla, vrištao, nije spavao. Sećam se kad me je vrištajući izveo za ruku napolje po kiši da šetamo plažom, nije bilo šanse da promenimo pravac dok on to ne odluči. Našla sam kliniku za rano otkrivanje autizma, ja sam njima objašnjavala da dete nije u redu, oni su mene ubeđivali da jeste. Otišla sam za Srbiju i Danijela Helc mi je pomogla. Svakog radnog dana je imao terapiju ABA. Do perioda kada sam upoznala Slobu sa mnom nije moglo da se razgovara ni o čemu drugom osim o autizmu. Radila sam sve što sam mislila da ne može da škodi, izbacili meso, neke namirnice, išli na transplantaciju matičnih ćelija. Utvrdili smo da ima dosta teških metala u sebi, radili smo na čišćenju od metala i menjanju ishrane.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena, Sloba i Damjan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading