"OPADA MI KOSA" Slobina Jelena zbog TRUDNOĆE muči muku - zapitala se da li je ovo PRAVEDNO (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Radanović otkrila sa kojim se sve problemima susrela nakon trudnoće!

"OPADA MI KOSA" Slobina Jelena zbog TRUDNOĆE muči muku - zapitala se da li je ovo PRAVEDNO (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularni pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović su konačno uhvatili malo slobodnog vremena za zajedničko letovanje. On je preko leta imao nastupe svakodnevno, a ona ga je posetila zajedno sa sinom Damjanom. Danas je Jelena objavila snimak sa plaže i otkrila sa kakvim se sve problemima na plaži.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- E, evo istina... Hiperpigmentacija. Alergija na sunce zbog hormona, trudnoće... Proširene vene... A ovaj gospodin u vodi, on grmi, njemu nije ništa, a on isto ima dete kao ja... - rekla je Jelena, pa dodala:

- Zaboravih da kažem da mi opada kosa i da imam i po temenu nešto slično temenjači. Gde je ovde pravda pitam? - istakla je ona.

Jelena je potom usnimila Slobu, koji je uživao u moru.

- Gospodin u vodi... I ja bih ovako mahala i slala poljupce da nemam celulit i strije - našalila se Jelena.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Jelena i Sloba uživaju na moru nakon neprijatne situacije koja ih zadesila. Sloba Radanović je nedavno obavestio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram da je lopov upao u kuću njegove tašte na Zvezdari u 4 sata ujutru i da se ona našla oči u oči s njim. Nakon toga, pevač je njegovu fotografiju objavio i zatražio pomoć u njegovoj identifikaciji i ponudio nagradu. Takođe je postavio fotografiju papuča koje je provalnik ostavio za sobom.

Nakon što je javnost ostala u šoku zbog vesti da je nepoznata osoba opljkačkala taštu pevača Slobe Radanovića, on se oglasio putem društvene mreže Instagram i obavestio da je lopov uhapšen. Radanović je najpre objavio fotografiju prestupnika, a zatim i obavestio javnost da je pravda postignuta, te i pohvalio nadležne organe što su brzo reagovali.

- Provalnik je malopre pronađen i uhapšen. Bravo za našu policiju - napisao je pevač u svojoj objavi, te zajedno sa svojom suprugom Jelenom i njenom opljačkanom majkom odahnuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading