PREMINUO SLAVNI PEVAČ: Život mu je obeležila PORODIČNA TRAGEDIJA, lekari nisu uspeli da mu pomognu!

Autor:

Zabava

04.09.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač preminuo, porodica bila uz njega do poslednjeg trenutka!

PREMINUO SLAVNI PEVAČ: Život mu je obeležila PORODIČNA TRAGEDIJA, lekari nisu uspeli da mu pomognu!

Foto: Pixabay

Sveća

Stiv Harvel, frontmen čuvene grupe "Smeš maut", preminuo je u 56. godini života. Porodica ovog poznatog pevača bila je uz njega do same smrti i ispratila njegove poslednje trenutke.

Slavni pevač je godinama imao problema sa alkoholom i godinama se lečio. Imao je problema sa jetrom, ali nije uspeo da se izbori sa posledicama.

Republika

Foto: Youtube

Stiv Harvel

Pevač je rođen 9. januara 1967. godine, a preminuo je pre četiri dana. Osim pevanja, učestvovao je u mnogim programima na televiziji i radiju, kao i u rijalitiju "Surreal Life", ali i filmu "Trka pacova". Najveći hit njegove grupe je pesma "All star".

Njegov život obeležila je i porodična tragedija. Sin Presli mu je preminuo 2001. godine od leukemije, kad je imao samo šest meseci. Pevač je u njegovo ime otvorio fond koji se bavi medicinskim istraživanjem i sprečavanjem ove bolesti.

2013. godine mu je dijagnostikovana kardiomiopatija, kao i encefalopatija, koje utiču na motorne funkcije, kao i na govor i pamćenje. Zbog ovoga se penzionisao. 3. septembra ove godine je primljen u bolnicu zbog otkazivanja jetre, kada su mu lekari predvideli da će imati još samo par dana života, a preminuo je samo dan kasnije u svom domu u američkoj državi Ajdaho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading