DALILA STIŽE U ŠIMANOVCE! Haos pred prvu žurku u ELITI, a zbog OVOGA se Staniji ne piše dobro!

Autor:

Zabava

04.09.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoce televizije Pink čeka burna noć!

DALILA STIŽE U ŠIMANOVCE! Haos pred prvu žurku u ELITI, a zbog OVOGA se Staniji ne piše dobro!

Foto: ATAImages

Počela je nova televizijska sezona na televiziji Pink, a nakon spektakularnog otvaranja rijalitija "Elita", gledaoce ove televizije sutra očekuje turbulentna noć. Naime, sutra se direktno iz Šimanovaca emituju prvo izdanje emisije "Amidži šou", a nakon ovoga publiku "Elite" čeka i prva žurka u ovoj sezoni.

Republika

Foto: Republika.rs

Ognjen Amidžić

Voditelj Ognjen Amidžić okupiće najaktuelnije goste, a najava je objavljena na zvaničnom Instagram profilu ove emisije. U Šimanovce stižu bivša zadrugarka Dalila Dragojević, koja postaje Pinkova voditeljka, reper Nenad Aleksić Ša, koji će se uskoro razvesti od svoje supruge Vanje, trudna Luna Đogani, kao i starleta Stanija Dobrojević, koju je takmičarka "Elite" Aneli Ahmić optužila da joj je ukrala supruga.

Sa njima će se u emisiji naći i Miki Đuričić, koji čeka drugo dete, skandalozni i oženjeni reper Dragomir Despić Desingerica, kog spajaju sa Majom Marinković. U emisiju stižu i Katarina i Darko Lazić, koji su prošle nedelje stali na ludi kamen, Darkova kuma Andreana Čekić, kao i pevačica Rada Manojlović, koja je nedavno izbacila pesmu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Ono što je sigurno je da će emisija biti puna burnih dešavanja, kao i da će se raskrinkati mnoge stvari. Posebno će biti zanimljivo pratiti susret Stanije i Dalile, koje su ratovale u "Zadruzi 6" nakon što je Dragojevićka optužila svog tadašnjeg supruga Dejana da se muva sa starletom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading