"ČOVEK STARIJI 4 GODINE OD MOG DEDE MI JE GURNUO JEZIK U USTA I PRSTIMA PENETRIRAO": Jezivi detalji iz svedočenja Milene Radulović o užasu koji je doživela od Mike Aleksića

Autor:

Zabava

21.09.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najjezivija ispovest Milene Radulović o silovanju Mike Aleksića ledi krv u žilama!

"ČOVEK STARIJI 4 GODINE OD MOG DEDE MI JE GURNUO JEZIK U USTA I PRSTIMA PENETRIRAO": Jezivi detalji iz svedočenja Milene Radulović o užasu koji je doživela od Mike Aleksića

Foto: ATA Images

Milena Radulović koja je Mika Aleksića prijavila za silovanje, te je pred sudom izjavila da je on i pretukao pred grupom i da joj je pretio odvajanjem od najboljih prijatelja ako ga prijavi.

- Kada je uradio penetraciju prstima u moje telo nakon što me nekoliko nedelja pre poljubio bila sam uplašena, šokirana. Osetila sam to kao trenutak izdaje od čoveka kojeg sam poštovala. Usledile su pretnje da će me odvojiti od prijatela i pretukao me je pred grupom gde su svi mislili da je to vežba glume i aplaudirali su - rekla je Milena.

Foto: ATA Images

Milena Radulović

 

U veoma mučnoj  atmosferi gde se u sudnici branilac Mike Aleksića obraća sa osmehom glumici Mileni Radulović dok joj traži da detaljno opisuje situacije u kojima je kako ona tvrdi polno uznemiravana i silovana kada je imala 17 godina.

- Mika mi je rekao da ustanem pošto je ispratio decu sa časa, a mene ostavio kod njega u kancelariji. I on je stajao, blizu mene kod njegovog radnog stola. Rekao mi je da treba da se uspravim, i da moram da treniram jer sam mlitava jer glumica mora da bude zatrgnuta kao struna. Jeste me dodirivao po butinama i grudima, ali to nisam doživela kao nešto loše. Pitao me je strašno neprijatna pitanja: da li se krešem, sa kim se krešem, da li doživljavam orgazam, da li sam suvopičasta, da li to često radim i sa kim- prepričavala je Milena.


Glumica se rasplakala i nastavila da govori o traumi vrlo staloženo.

- Poljubio me je čovek sa 62 godine. Imala sam 17 godina.To je odvratan, uzasan osećaj  da mi to uradi čovek mlađi od mog dede samo 4 godine- rekla je Milena. 

Foto: ATA Images

Milena Radulović suđenje

 


Aleksićev branilac je tada pitao da li je do tada imala seksulno iskustvo, a Milena odgovara da je stupila u seksualne odnose sa tadašnjim dečkom neposredno pre toga. Kazala je i da se tresla i da je bila bleda zbog Aleksićevih pitanja, pa na pitanje odbrane opisuje grubost učitelja glume kada je na silu poljubio.

Advokat Jakovljević je pitao zašto mije stisla zube kao i koliko je Mikin jezik dugačak kad je rekla da joj je ušao duboko u grlo.

Zastupnici Radulovićeve više puta su negodovali zbog načina ispitivanja svedoka. Milena je opisala i šta se tog dana još desilo i da je posle svega otac koji je čekao video da izađe sa časa primetio njenu uzrujanost ali da ga to nije začudilo jer je često išla sa Mikinih časova pogotovo tokom priprema za FDU.

Posle poljupca me je desnom rukom uhvatio prrko haljine za vaginu grubo i rekao je da bude nabrekla ko jabuka a ne takva. Posle mi je naredio: " Ajde sada kući"- rekla je glumica. 

Foto: Republika-Adelarda Popović

Milena Radulović

 


U publici je kao Mikina podrška sedela i Marina Rajević Savić koja je tokom suđenja klimala glavom  smešeći se u znak podrške navodnog raskrinkavanja glumice jer je prema navodima iz njegovog okruženja lažno optužen. Zoran Jakovljević je Milenu pitao zašto je raširila noge kad joj je Mika rekao da to uradi i da li bi skočila sa nebodera da je to tražio od nje.

- Pitao me je "da li se kre..m, kako se kre..m, s kim to radim", ja sam mislila da to ima neku svrhu pirpreme. Na kraju me je poljubio čovek od 62 godine, a ja sam tada imala 17. On je bio čovek četiri godine mlađi od mog dede, zaista odvaratan osećaj. Uhvatio me je rukom za potiljak, povukao za kosu i gurnuo mi jezik u usta. Pokušala sam rukom da ga odgurnem, a to se sve desilo u par sekundi - ispričala je - odgovorila je Radulovićeva.

Ona tvrdi da ovaj slučaj nije organizovana i isplanirana hajka na Aleksića u čijoj školi glume se osećala predivno od 11- 17 godine života. Posle toga je nastupilo seksualno i polno uznemiravanje od čoveka kojeg je gledala kao oca i priznala je da je razmišljala o samoubistvu zbog njegovog silovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Iva

22.09.2023 11:14

Uzas! Fuj za matorog perverznjaka. Hrabro Milena, hrabro devojke, izdrzite sve i zatvorite ga dozivotno da trune!

Перагеније

22.09.2023 16:21

Глумица... Као да препричава порно филм - СВЕ у холивудском маниру; ускоро и филм... Сад ће дека Мика да види како их је обучио...

Перагеније

22.09.2023 16:21

Глумица... Као да препричава порно филм - СВЕ у холивудском маниру; ускоро и филм... Сад ће дека Мика да види како их је обучио...