"ZEMLJA JE RAVNA PLOČA, A IZNAD NAS JE..." Andreana Čekić iznela TEORIJU ZAVERE uživo u emisiji, gosti prebledeli zbog ovih reči!

Autor:

Zabava

13.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić ne odustaje od teorije zavere da je Zemlja ravna ploča!

"ZEMLJA JE RAVNA PLOČA, A IZNAD NAS JE..." Andreana Čekić iznela TEORIJU ZAVERE uživo u emisiji, gosti prebledeli zbog ovih reči!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Folk pevačica Andreana Čekić više puta je bila meta podsmeha zbog toga što je uveravala ljude da je Zemlja ravna ploča, a od svoje netačne teorije nije odustala, već je u emisiji "Amidži šou" održala novi čas geografije. Ognjen Amidžić joj je u šali poklonio globus koji je ravan, budući da je kod njega svojevremeno objašnjavala svoju teoriju, a onda je rešila da "održi drugi čas".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Miki Đuričić ju je šokirano pitao da li veruje u to što priča, na šta je ona odgovorila:

- Je l' ti znaš da ne postoji prava slika te naše... Tog globusa?! Je l' ti znaš da je to kompjuterski generisana slika? Znaš li to da je neko to pravio?" objašnjavala je Andreana, a na opasku da u našim životima ništa neće promeniti i kada bismo saznali da je stvarno tako, Čekićeva je rekla: "To menja mnoge stvari! Lagali su nas! Zamislite kada nas lažu o velikim stvarima... A što ne gledaš klipove, sad ja moram sve da objašnjavam?! Ne mogu za godišnja doba da ti objašnjavam u dve reči - gunđala je Andreana, ostavivši Đuričića u čudu.

 

Da bi približila svoju "teoriju", ona je uzela ravni globus, uključila blic na telefonu, a potom počela demonstraciju kruženja Sunca oko Zemlje.

- Ako je ovde magnetno polje, a ovde Antartik, po verovanju ravne zemlje ima i firmament, poklopac, Sunce kruži kao cajger od sata i nije toliko daleko, nego je mnogo bliže. Samim tim osvetljava samo neke regije, tu kuda prolazi, tako i mesec...", samouvereno je objašnjavala ona i dodala: "Ja ne mogu da prihvatim da živim na rotirajućoj lopti u nečemu, ja to neću da prihvatim! Moj osećaj mi govori da živimo na ravnoj površini!"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sok

14.09.2023 09:29

A kad dodjes na kraj jel padnes