"SVI ŽELE DA BUDU U MEDIJIMA, SVE ODE BESTRAGA" Marija Šerifović besno reagovala na pitanje o Desingerici!

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

13.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o skandaloznom reperu, pa priznala da će ove godine u takmičenju "Zvezde Granda" biti posebno stroga!

"SVI ŽELE DA BUDU U MEDIJIMA, SVE ODE BESTRAGA" Marija Šerifović besno reagovala na pitanje o Desingerici!

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

U Grandovom studiju na Košutnjaku danas počinje snimanje prve emisije 17. sezone takmičenja "Zvezde Granda". Ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta i obavili smo intervju sa članovima žirija. Pevačica Marija Šerifović je progovorila o takmičarima, drugim članovima žirija, pa se dotakla i nove muzike.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

- Prvih 60 minuta će mi prijati druženje sa njima, a onda kreće agonija. Trudim se da budem objektivna, a što sam starija sve u neku težu i težu babu rastem. Generalno sam umorna zbog svega što slušam, čemu se sve pridaje pažnja, to me užasava... Nije zdravo.

Republika

Foto: instagram.com

Verica i Marija Šerifović

Njena majka Verica Šerifović je proslavila 60. rođendan, a Marija je otkrila kako je uspela da je iznenadi.

- Nije očekivala baš zato što sam zauzeta, ali na nekim mestima morate biti u pravo vreme. Iznenadila se, srećna je, zadovoljna. Veki napunila svojih 60 i kao jedna srećna penzionerka je to dočekala, i ja je obožavam, želim joj da gura i dalje - istakla je pevačica.

Republika

Foto: ATAImages

Desingerica

Kako je najavila, ove sezone neće tek tako puštati takmičare u sledeći krug, a na pitanje šta misli o Dragomiru Despiću Desingerice, rekla je da ne zna ko je on, ali da danas svi žele da se bave muzikom zbog popularnosti.

- U ovoj zemlji svi hoće da pevaju, pa ako ne znaš da pevaš idi uči neku školu, zaposli se u pekari... Pre smo ih puštali, kao ma hajde... Šta ajde? Ako ne znaš da pevaš, nemoj da nas maltretiraš. Meni je to stvarno neverovatno. Šta je tu toliko interesantno, valjda ta brza popularnost, želja da svi budu u medijima, to sve ode bestraga - zaključila je Šerifovićeva za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading