STALAN POSAO ZA SVE ONE KOJI SU RADILI U CRVENOJ ZONI ZA VREME KORONE! Bitna odluka Vlade Srbije!

Autor:

Vesti

13.09.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve zdravstvene ustanove u Republici Srbiji obeveštene su da do 15. septembra putem imejl adrese radnici.covid19@zdravlje.gov.rs dostave podatke o zdravstvenim radnicima i saradnicima koji su bili angažovani tokom kovid pandemije, navodi Ministrastvo.

STALAN POSAO ZA SVE ONE KOJI SU RADILI U CRVENOJ ZONI ZA VREME KORONE! Bitna odluka Vlade Srbije!

Foto: Tanjug

Ministarstvo zdravlja Rebulike Srbije uputilo je obaveštenje svim zdravstvenim ustanovama da dostave podatke zaposlenih koji su bili angažovani tokom kovid pandemije radi regulisanja radnog odnosa na neodređeno vreme.

Prema Zaključku Vlade od 31. avgusta 2023. godine koji se odnosi na zapošljavanje na neodređeno vreme zdravstvenih radnika i saradnika angažovanih tokom kovid pandemije, Ministarstvo zdravlja Rebulike Srbije intenzivno preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju realizacije ovog zaključka, saopštilo je Ministartvo zdravlja.

- Sve zdravstvene ustanove u Republici Srbiji obeveštene su da do 15. septembra putem imejl adrese radnici.covid19@zdravlje.gov.rs dostave podatke o zdravstvenim radnicima i saradnicima koji su bili angažovani tokom kovid pandemije - navodi Ministrastvo.

Komisija Ministarstva zdravlja će analizirati dobijene podatke i uklopiti ih u kadrovske planove.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading