ŠOK INFORMACIJA O IVANI DUDIĆ! Poznata glumica ima SLAVNOG oca, njega poznaje ceo BEOGRAD, a niste imali pojma!

Autor:

Zabava

13.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna glumica Ivana Dudić ima poznatog oca, kog zna ceo Beograd!

ŠOK INFORMACIJA O IVANI DUDIĆ! Poznata glumica ima SLAVNOG oca, njega poznaje ceo BEOGRAD, a niste imali pojma!

Foto: Instagram.com

Glumica Ivana Dudić je trenutno jedna od najtraženijih mlađih glumica kod nas, a malo ko zna da je pre glume imala drugo zanimanje. 

Naime, pre nego što se upisala na Fakultet dramskih umetnosti, ona se bavila neobičnim poslom, a ljubav prema njemu nasledila je od oca - poznatog mađionmičara Dragoslava Dudića Dudinija. On ju je opčinio ovim zanatom i pokazivao joj sve trikove, te se tako glumica od sedme godine bavila scenskom magijom. Već sa devet godina postala je vicešampionka Balkana. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ivana Dudić

Ipak, kako je jednom prilikom otkrila, ne pribegava magiji kad su njene želje u pitanju.

- Meni se ne ostvaruju želje, već ono u šta čvrsto verujem. Moj otac se time bavi iz ljubavi i kao devojčicu uveo me je u taj čarobni svet. Ljubav prema sceni koja se rodila zahvaljujući mađioničarstvu prerasla je u ono što danas radim. Sećam se da sam na prijemni ispit otišla uverena da ću upisati glumu. Sve drugo bilo je neprihvatljivo. Tako je na kraju i bilo - rekla je lepa glumica.

Sa druge strane, Dudićeva otkriva da joj je otac bio poročan čovek, kao i da je život promenio iz korena zbog ljubavi prema njenoj majci.

- Moj otac je bio kapetan rečnog broda. Švercovao je, kockao se, nema šta nije radio. Mamini roditelji su toliko bili protiv njega, ali su njih dvoje na kraju uspeli. Nisu mogli očima da ga vide, jer je pio, pušio, ali ga je mama volela i pobegla od kuće zbog njega. I dokazao je na kraju roditeljima da se promenio zbog nje i sve ostavio – rekla je Ivana u jednoj emisiji, prenosi "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
aman

13.09.2023 19:06

Vala kakav ste naslov stavili ja 'ladno pomislio ćerka Hasana Dudića