OVO JE DEČKO RUŽE RUPIĆ S KOJIM JE IMALA UDES: Osvanula prva fotografija pevačice sa partnerom nakon jezive saobraćjke (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

10.09.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ruža Rupić nedavno je sa dečkom imala udes, kog je sada prvi put javno pokazala.

OVO JE DEČKO RUŽE RUPIĆ S KOJIM JE IMALA UDES: Osvanula prva fotografija pevačice sa partnerom nakon jezive saobraćjke (FOTO)

Foto: instagram.com/ruza_rupic

Ruža Rupić

Pevačica i influenserka Ruža Rupić sinoć je imala saobraćajnu nezgodu na Karaburmi, kada je krenula na otvaranje studija kod svog prijatelja, fotografa Dušana Petrovića i zajedno sa svojim dečkom doživela udes.

Naime, kako se navelo u domaćim medijima, dva nepoznata momka su naletela na automobil u kojem su bili Rupićeva i njen partner, koji je nakon saobraćajke u potpuno havarisanom stanju.

Inače, Ruža svog partnera vešto krije od očiju javnosti, a sada je prvi put objavila njihovu zajedničku fotografiju na društvenoj mreži Instagram, i to kako se ljube. Iako nije pokazala njegovo lice, njeni pratioci su se uverili da između njih ljubav sveta i nakon nezgode koja ih je zadesila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

Podsećanja radi, Ruža Rupić se nakon udesa oglasila i potvrdila nemili događaj, ali da su svi prošli bez težih povreda.

Dakle, što se tiče udesa, istina je da smo momak i ja imali udes. Sva sreća niko nema teže povrede i u redu smo. Bili smo oboje u Urgentnom, uradili sva snimanja, sve nalaze i sve je u redu. Hvala vam na porukama podrške i izvinite što smo vas zabrinuli večeras. Sve u svemu, jedino bitno je da smo svi živi i zdravi i bez težih povreda. Auto će se popraviti, bitno je samo da smo mi i drugi vozač dobro - navela je pevačica, koja se nakon saobraćajne nezgode i svih pregleda uputila na pomenuti događaj.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram

Ruža Rupić udes

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading