PRVO OGLAŠAVANJE PEVAČICE NAKON POROĐAJA: Tamara podelila dirljivu scenu sa ćerkicom iz bolnice (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

06.09.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Milutinović se juče porodila, a sada je otkrila kako je izgledao prvi susret sa nasledinicom!

PRVO OGLAŠAVANJE PEVAČICE NAKON POROĐAJA: Tamara podelila dirljivu scenu sa ćerkicom iz bolnice (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Tamara Milutinović

Pevačica Tamara Milutinović i njen izabranik, fudbaler Darko Jevtić, juče su postali roditelji, kada je na svet došla njihova naslednica kojoj je par dao ime latinskog porekla, Emili.

Tamara se sada, nakon što je porođaj prošao u najboljem redu, oglasila na društvenoj mreži Instagram i objavila fotografiju svoje bebe, te otkrila da je to bio trenutak kada ju je prvi put ugledala.

- 05.09. Prvi susret i prvi dodir. Učinila si me posebnom - napisala je pevačica u okviru svoje emotivne objave.

Inače, brojne kolege ostavljale su komentare i čestitke ispod fotografije, a među njima našli su se Milica Todorović, Ana Sević, Indira Radić, Nadica Ademov koja takođe uskoro treba da se porodi, Katarina Grujić, Sandra Rešić, Dragica Zlatić i mnogi drugi.

Podsećanja radi, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", porodila se i na svet donela zdravu ćerkicu, a zajedno sa svojim suprugom fudbalerom, Tamara je odlučila da ćerki dodeli ime latinskog porekla, Emili, koje znači "ona koja se takmiči".

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Tamara Milutinović i Darko Jevtić

Inače, Tamara Milutinović stala je na ludi kamen i udala se za fudbalera Darka Jevtića, i to na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju. Par je upriličio intimno venčanje samo za najbliže, a veliko slavlje planirano je za sve prijatelje nakon pevačicinog porođaja. Interesantno je da je Tamara saznala i pol bebe i to na zanimljiv način, kada je avion preleteo i ispustio dim roze boje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading