LAZIĆI NA GOMILI DRUGI DAN VENČANJA: Objavljena prva PORODIČNA FOTKA, ne zna se ko je gde, a tek ovaj detalj da vidite!

Autor:

Zabava

02.09.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako su se mladenci ponašali drugog dana od venčanja!

LAZIĆI NA GOMILI DRUGI DAN VENČANJA: Objavljena prva PORODIČNA FOTKA, ne zna se ko je gde, a tek ovaj detalj da vidite!

Foto: ST/D. KADIĆ

Folker Darko Lazić pre nekoliko dana oženio se Katarinom Lazić, a Republika je bila na licu mesta i ceo dan izveštavala uživo sa svadbe o kojoj i dalje mnogi pričaju. 

Nakon nekoliko dana, Lazići se definitivno još nisu oporavili od lumperaja koji je trajao do ranih jutarnjih sati, pa su objavili i fotografiju kojom su dočarali atmosferu iz porodičnog doma. 

Dan drugi, kako i glasi opis fotografije, osvanuo je na Instagram profilu, a na njoj se mogu videti Kaća i Darko kako gledaju televiziju, ali tu su i kadrovi kako spavaju teškim snom. 

Foto: Instagram.com

Darko Lazić i Katarina Lazić Instagram

Podsetimo, Darka je policija pronašla ispred restorana gde su on i Kaća organizovali gala slavlje. Naime, Lazić je u sredu na svojoj svadbi vozio automobil, išao po mladu od Brestača do Ugrinovaca, a potom i do svečane sale u Pećincima, iako u Srbiji ima zabranu upravljanjem vozilom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading