SVI DETALJI SVADBE DARKA LAZIĆA! Ana Sević ispala šmeker, ukazala se Nataša Bekvalac, gost "vukao crte"... OVO STE PROPUSTILI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se sve dešavalo na gala veselju Darka Lazića, ludnica do ranih jutarnjih sati!

SVI DETALJI SVADBE DARKA LAZIĆA! Ana Sević ispala šmeker, ukazala se Nataša Bekvalac, gost "vukao crte"... OVO STE PROPUSTILI

Foto: ST/Nemanja Pančić

Popularni folker Darko Lazić prekjuče je s izabranicom Katarinom konačno izgovorio sudbonosno "da" u crkvi, a onda se svadbeno veselje nastavilo u restoranu u Pećincima, gde se pojavila i pevačeva prva supruga Ana Sević sa sadašnjim mužem Danijelom.

Ana je blistala u crnoj uskoj haljini, koja je istakla njenu vitku figuru. Ona je svojim dolaskom na venčanje oca prve ćerke Lorene pokazala da je u odličnim odnosima s Darkom. Sevićka nije skidala osmeh, a pred kamerama je pozirala sa sadašnjim suprugom, s kojim je razmenila i nekoliko poljubaca.

Pevačica i voditeljka je zatim za Republiku otkrila sve o odnosu s Lazićem, te nije krila da je srećna što je i on napokon našao onu pravu.

- Darko i ja smo bili prijatelji, pre svega smo uvek i bili prijatelji, možda je bilo i bolje da smo ostali prijatelji i zauvek ćemo biti prijatelji - rekla je Ana za naš list, a onda se osvrnula i na Lazićevu izabranicu:

- Bolje da ne savetujem Katarinu, poželela sam joj mnogo sreće. Ona mi je rekla da joj je drago što sam ovde, uzvratila sam. Imamo jednu osobu koja je iznad svega i uvek će biti tu. Darko je svestan da Lorena provodi vreme s Danijelom i divni su odnosi zaista. Darko i ja smo sa sudom završili, to je bilo još prošle godine, to su bajate priče.

Sevićka je kasnije i na Instagram profilu objavila nekoliko fotografija iz sale, te se duhovitom opaskom našalila s njim.

- Oženismo ga konačno! Nek je sa srećom - napisala je Ana u svojoj objavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Sević instagram

Ana je istakla i da je u odličnim odnosima s Katarinom, te da joj je drago da je Darko napokon našao osobu koja ga je smirila i dovela u red. Naglasila je da će s Darkom uvek biti prijatelj, te ako, nedajbože, opet odluči da napravi svadbu, i tada će biti među zvanicama.

Ljuba: Da sam na Aninom mestu, ne bih došao

Iako je Ana sa suprugom Danijelom došla na slavlje da bi ispoštovala Darka, Ljuba Aličić, koji je takođe bio gost na svadbi, nije mogao da se suzdrži od komentara.

- Jednostavno je, ja ne bih nikada došao. Zašto bih?! To je bilo, prošlo, šta sad kao... Ja sam isto imao jedan brak, pa bože moj. Kakvo prijateljstvo! Ne može to, to je šminka - rekao je Ljuba o Ani Sević.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ljuba Aličić

Lazić osuđen posle svadbe

Samo dan posle gala svadbe pevač Darko Lazić osuđen je na novčanu kaznu od 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom zbog saobraćajnog prekršaja. Naime, on je bio za volanom BMW iako ima zabranu vožnje do februara naredne godine, a policajcima na uviđaju dao je češku vozačku dozvolu jer mu je srpska oduzeta. Folker je naleteo na kombi i tom prilikom je napravljena samo manja materijalna šteta. Povređenih nije bilo. Inače, Laziću je 2013. oduzeta vozačka dozvola zbog velikog broja kaznenih poena, a ima zabranu vožnje do februara 2024.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

Darko Lazić

Darko je muška Nataša Bekvalac

Svadba Darka Lazića postala je viralna na društvenim mrežama, gde s njim zbijaju razne šale, pa su ga proglasili i muškom Natašom Bekvalac. Tako je jedan korisnik objavio sliku Nataše i Darka i nazvao je "7 razvoda i 8 brakova na jednoj slici". Na šaljivoj slici se zamišljena Nata pita: "Ko si ti", dok joj Lazić samouvereno odgovara: "Ja sam ti, ali jači!"
Među najduhovitijim komentarima su i sledeći: "Mrtva trka da li Darko Lazić ima više brakova ili saobraćajnih prestupa", "Darko Lazić neće stati dok sve žene ne oženi", "Ako nikoga ne pronađem za brak, znam da je Darko Lazić uvek tu!"

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika, Nikola Mutić

Darko Lazić i Nataša Bekvalac

Jodžir vukao crte na Darkovoj svadbi

Poznati influenser Jovan Radulović Jodžir svakog dana snima klipove na kojima publici priča viceve i zbija šale, a sada je izazvao kolaps na društvenim mrežama snimkom sa svadbe Darka Lazića. Naime, on je okačio snimak gde se u tanjiru vidi beli prah, koji je razdvajao kreditnom karticom, a mnogi isprva nisu znali o čemu se radi. Radulović je potom sklonio kreditnu karticu, a zatim izvadio paradajz i počeo da umače u so, koja se nalazila u tanjiru.

Republika

Foto: Instagram.com/jodziir

Jodžir instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading