DARKOVA MAJKA ZABEZEKNUTA POSLE HAPŠENJA: Šok reakcija Branke Lazić nakon što joj je sin OSUĐEN po završetku gala svadbe!

Autor: P. R.

Zabava

31.08.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako je majka Darka Lazića reagovala nakon što je pevač uhapšen i osuđen!

DARKOVA MAJKA ZABEZEKNUTA POSLE HAPŠENJA: Šok reakcija Branke Lazić nakon što joj je sin OSUĐEN po završetku gala svadbe!

Foto: ST/Nikola Mutić, printscreen/RTV Pink

Nakon što je juče stao na "ludi kamen" sa izabranicom Katarinom Stojanović, i tim povodim napravio gala slavlje na koje se sjatilo pola estrade, folker Darko Lazić je danas priveden u policiju i osuđen je na kaznu od 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom zbog nedavnog udesa.

Međutim, Branka Lazić, pevačeva majka, nije bila upućena da joj je sin dan posle gala svadbe, koja se održala u jednoj svečanoj sali u Pećincima, završio u policiji.

- Pravo da vam kažem, sad od vas čujem da je Darko u policiji. Sad ću to da proverim, zaista ne znam, jer sam se malopre probudila i nismo se čuli. Koliko ja znam, on je u hotelu. Mladenci su nakon veselja ostali u hotelu - rekla je Branka začuđeno za domaće medije, a kada je čula detalje navodnog hapšenja ispred restorana, ona je prasnula u smeh:

Republika

Foto: printscreen

Branka, majka Darka Lazića

Znate šta, ne daju mom sinu ni da se oženi na miru. Toliko je bilo lepo veselje, svi gosti su bili nasmejani, srećni zbog Darka i sad opet nešto ne valja! Moj sin šta god da uradi, to odmah izazove veliku pažnju. Mnogo smo srećni, zadovoljni i sve nam je lepo, pa to ljubomornim ljudima verovatno smeta. Moram da vam kažem da je Darko mnogo jak i sve će to proći - istakla je ponosna majka za Kurir, koja je inače na sinovljevom venčanju nije odvajala od unuke Lorene, koju je folker dobio u braku sa koleginicom Anom Sević.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Darko Lazić svadba

Podsećanja radi, Darko Lazić je nedavno izazvao udes, iako ima zabranu vožnje do februra naredne godine. Policajcima na uviđaju dao je češku vozačku dozvolu jer mu je srpska oduzeta. Kako su preneli domaći mediji, pevač je naleteo na kombi i tom prilikom je napravljena samo manja materijalna šteta, dok povređenih nije bilo. Inače, Laziću je vozačka dozvola oduzeta zbog velikog broja kaznenih poena, a zabranu vožnje ima do februara 2024. godine. Njemu je vozačka oduzeta 2013. godine. Međutim, budući da su svi mediji prenosili iz minuta u minut njegovu svadbu, policiji nije moglo da neopaženo promakne da je pevač ponovo seo za volan i vozio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Biba

31.08.2023 17:24

Zeno shvati da si rodila idiota

Zemunac

01.09.2023 02:52

"Moj sin, ćim prekrši zakon i napravi štetu, drogiran ili pijan, oma policija poćne da ga maltretritira i oće da ga juri. Samo zato što je poznat. Majke mi!"